Maurice Lacroix

Maurice Lacroix, Manufacture Horlogère Suisse, is het Zwitserse horlogemerk dat haar oorsprong kent in Saignelégier, gelegen in de Zwitserse Jura, en bekend staat om jaren van expertise en onafhankelijke ontwerpen. De filosofie van Maurice Lacroix is het nastreven van nieuwe en innovatieve manieren van het meten van tijd met respect voor de traditionele Zwitserse uurwerken.

Maurice Lacroix horloges voor dames

5 artikelen
  • Analoge horloges
Filter & sorteer
5 artikelen
5 van 5 gezien

Maurice Lacroix horloges voor dames bij de Bijenkorf

Het Zwitserse merk Maurice Lacroix ontwerpt stijlvolle dameshorloges. Met vakkundig vakmanschap, innovatieve technologie en Zwitserse knowhow weet Maurice Lacroix als geen ander om hoogwaardige horloges te ontwerpen. De horloges bieden een stijlvol en tijdloos design. Van klassiek, bruin leder tot minimalistisch, zilver edelmetaal: met Maurice Lacroix heb je een uniek exemplaar te pakken.

Maurice Lacroix dameshorloges: veelzijdig en stijlvol

De dameshorloges van Maurice Lacroix zijn stijlvol en uniek. In de collectie vind je voornamelijk zilverkleurige dameshorloges van Maurice Lacroix met een horlogeband van RVS. Deze horloges hebben een minimalistisch en modern design. Alle horlogeglazen zijn vervaardigd van saffierglas: het sterkste horlogeglas in de wereld. Zo voorkom je diepe krassen in het glas. Houd je van een exclusief exemplaar? De Fiaba horloge van Maurice Lacroix beschikt over 68 briljanten op de lunette en een parelmoer wijzerplaat met 11 briljanten. Wat wil een vrouw nog meer?