Tissot

Tissot is een Zwitsers horlogemerk. Het plusteken in het logo symboliseert de Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid. De hoogwaardige uitstraling van het merk wordt veelvuldig, wereldwijd, erkend. Tissot is Official Timekeeper en partner van talloze sportdisciplines.

Tissot horloges voor dames

9 artikelen
  • Analoge horloges
Filter & sorteer
9 artikelen
9 van 9 gezien

Cadeautips Accessoires om cadeau te geven

Laat je inspireren door onze selectie bijzondere accessoires en kies het perfecte cadeau om dit jaar te geven.

Tissot horloges voor dames bij de Bijenkorf

De dameshorloges van Tissot geven je outfit een stijlvolle touch. In de damescollectie van Tissot kun je terecht voor subtiele, moderne horloges of klassieke horloges. Doordat alle horloges vervaardigd zijn van hoogwaardige materialen en een tijdloos design bieden, heb je lang plezier van de horloges. De zilver- en goudliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de collectie. En voor wie niet kan kiezen, kan een mix van deze twee kleuren verkrijgen. Alle glazen van de wijzerplaten zijn vervaardigd van saffier, wat het sterkste glas van de wereld is. Kies voor een stalen zilveren dameshorloge van Tissot of kies voor een lederen bandje.

Swiss made dameshorloges van Tissot

De horloges van Tissot voor dames zijn Swiss made. Met dit label weet je dat de horloges zijn gemaakt met Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid. Tissot staat voor traditie, precisie en innovatie en steunt projecten, die dezelfde waarden delen.