HUGO & BOSS dames

De damescollectie van BOSS is elegant en verfijnd. Het ongekende gevoel van luxe is terug te zien in mooie items zoals jeans, coltruien en tops. HUGO biedt unieke pasvorm, stoffen van de allerbeste kwaliteit en de bijzondere stijlen maken het merk authentiek.

HUGO & BOSS dames bij de Bijenkorf

In de damescollectie van HUGO & BOSS ben je aan het juiste adres voor een begeerde balans tussen comfort en elegantie. Door de vloeiende stoffen met sprekende kleuren vorm je met jouw kleding een moeiteloos statement. Denkt men aan HUGO & BOSS, dan denkt men aan luxe gecombineerd met tijdloze ontwerpen. Ondanks de unieke elegante kleding gaat het merk zeker ook mee met de laatste trends. In ieder stuk is het verfijnde vakmanschap terug te zien, precies wat we van dit merk gewend zijn.

STIJLVOLLE DAMESMODE VAN BOSS & HUGO

Door middel van de fijne truien en jasjes uit de HUGO collectie, ga jij moeiteloos over op het volgende seizoen. Combineer een van de truien op een mooie rok of draag een jasje over je jurk. HUGO zorgt voor eindeloze combinatie mogelijkheden. In de BOSS collectie ben je aan het juiste adres voor een verfijnde jurk die zowel overdag als ’s avonds gedragen kan worden. De jurken zijn uitgevoerd in de kleuren die we van BOSS gewend zijn, neutraal met soms een knipoog naar een knalkleur.