menu

J Brand Dames

Jeans van J Brand staan voor de perfecte pasvorm, een goede fit en bovenal kwaliteit. J Brand jeans zijn er in verschillende modellen zoals de skinny jeans, flared jeans, destroyed jeans en de boyfriend jeans.

18 artikelen
  • Slim fit jeans
  • Skinny fit jeans
  • Straight fit jeans
  • Flared jeans
  • Destroyed jeans
Filter & sorteer
  • 18 artikelen
18 van 18 gezien

Jeans van J Brand staan voor de perfecte pasvorm, een goede fit en bovenal kwaliteit. J Brand jeans zijn er in verschillende modellen zoals de skinny jeans, flared jeans, destroyed jeans en de boyfriend jeans.

J Brand jeans bij de Bijenkorf

Creativiteit en innovatie staan hoog in het vaandel bij dit label. J Brand blijf dan ook innoveren en komt ieder seizoen met nieuwe, betere, modellen. Er zijn enkele modellen die keer op keer terug te zien zijn in de collectie van J Brand. Dat zijn de ‘skinny’, de ‘flared’, de ‘destroyed’ en de ‘boyfriend’ jeans. Het merk heeft samengewerkt met grote namen als Proenza Schouler en Christopher Kane.

De geschiedenis van J Brand

Het merk J Brand is opgericht in 2004 en is gespecialiseerd in het produceren van jeans. Het merk onderscheid zich door tijdloze, klassieke jeans te creëren die geïnspireerd zijn op de natuurlijke vormen van het lichaam. Het doel van het merk is dat vrouwen zich goed en mooi voelen. J Brand was het eerste merk dat de dark washed skinny jeans op de markt bracht. Ook was J Brand voorloper op trends als Love Story flare en Houlihan cargo pant. In 2008 werd de eerste mannen lijn van dit merk geïntroduceerd. Het in California gevestigde merk heeft tegenwoordig winkels en verkooppunten in meer dan 25 landen wereldwijd.

J Brand jeans

In de uitgebreide collectie van J Brand wordt een ruime keuze aan jeans aangeboden. Deze jeans hebben als overeenkomst, dat ze allemaal een perfecte pasvorm hebben. De skinny jeans is een echte musthave die iedere vrouw in haar kast moet hebben. Een goede skinny als die van J Brand is een investering die jaren mee gaat. De cropped jeans is helemaal van nu, net even wat korter. Dit model gaat super goed met een enkellaarsje, waarbij je dan nog net een stukje enkel laat zien. J Brand heeft ook flared jeans in haar assortiment. Je kan tegenwoordig niet meer om dit model heen. Deze jeans gaat dan ook goed samen met zo’n beetje ieder type schoen. De jeans van J Brand zijn er in uitvoeringen met zowel veel als weinig stretch.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl