BURBERRY Jassen voor dames

BURBERRY is natuurlijk het meest bekend van de iconische BURBERRY trenchcoat. Maar daarnaast biedt BURBERRY natuurlijk ook gewatteerde damesjassen en mantels. Voor een klassieke, elegante jas zit je bij BURBERRY helemaal goed!

23 artikelen
  • Mantels
  • Gewatteerde jassen
  • Zomerjassen
  • Winterjassen
  • Wollen jassen
  • Jas met capuchon
  • Trenchcoats
  • Puffer jackets
  • Poncho's & capes
Filter & sorteer
  • 23 artikelen
23 van 23 gezien

BURBERRY is natuurlijk het meest bekend van de iconische BURBERRY trenchcoat. Maar daarnaast biedt BURBERRY natuurlijk ook gewatteerde damesjassen en mantels. Voor een klassieke, elegante jas zit je bij BURBERRY helemaal goed!

BURBERRY jassen voor dames bij de Bijenkorf

BURBERRY is het merk voor elegante klassieke damesjassen. Het label staat het meest bekend om de iconische trenchcoat. Daarnaast biedt BURBERRY stijlvolle gewatteerde jassen en tijdloze mantels. In de online wereld van de Bijenkorf vind je zowel functionele BURBERRY winterjassen als luchtige BURBERRY zomerjassen.

De geschiedenis van BURBERRY trenchcoat

In 1856 richt Thomas Burberry op 21-jarige leeftijd zijn eigen label op. In 1879 vindt hij de waterbestendige en ademende gabardine stof uit. Dit was een revolutionaire uitvinding op het gebied van regenkleding. Voorheen was regenkleding namelijk zeer oncomfortabel en zwaar. De allereerste trenchcoat was dan ook speciaal ontworpen voor de officieren die tijden de eerste wereldoorlog in de loopgraven stonden. De epauletten gaven de rang van de officieren aan en de metalen ringen waren uitermate geschikt om tools aan te bevestigen. Daarnaast bood het ontwerp veel beweginsvrijheid tijdens het paardrijden. Een eeuw later is de BURBERRY trenchcoat uitgegroeid tot een legendarische modeklassieker. Vandaag de dag biedt BURBERRY drie interpretaties op het iconische ontwerp voor dames: de vrouwelijke Chelsea trenchcoat, de klassieke Kensington trenchcoat en de nonchalantere Westminster trenchcoat.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl