Canada Goose Jassen voor dames

Als Canadees merk heeft Canada Goose jaren ervaring met het ontwerpen van damesjassen die bestendigd zijn tegen extreme weersomstandigheden. Kies jij voor een parka, gewatteerde jas of regenjack? Canada Goose helpt jou stijlvol de winter door!

33 artikelen
 • Gewatteerde jassen
 • Zomerjassen
 • Regenjassen & windjacks
 • Parka's
 • Winterjassen
 • Wollen jassen
 • Jas met capuchon
 • Bomberjacks
 • Trenchcoats
 • Bodywarmers & gilets
Filter & sorteer
 • 33 artikelen
33 van 33 gezien

Als Canadees merk heeft Canada Goose jaren ervaring met het ontwerpen van damesjassen die bestendigd zijn tegen extreme weersomstandigheden. Kies jij voor een parka, gewatteerde jas of regenjack? Canada Goose helpt jou stijlvol de winter door!

Canada Goose jassen voor dames bij de Bijenkorf

Canada Goose is het merk voor luxe designerjassen voor dames, die zowel functioneel als stijlvol zijn. Het merk heeft zich volledig toegespitst op het ontwerpen van praktische winterjassen, die je gegarandeerd warm houden. Ambacht heeft het merk hoog in het vaandel staan. Alle Canada Goose winterjassen zijn dan ook vervaardigd uit hoogwaardige materialen met het meest secure oog voor detail. Op elke jas prijkt het Canada Goose logo met de omgekeerde Noordpool: een symbool voor de kou die je met deze jassen probleemloos trotseert.

Gewatteerde jassen en parka’s voor dames van Canada Goose

Canada Goose staat natuurlijk het meest bekend om de gewatteerde donsjassen. Daarnaast biedt het merk ook parka’s die gevuld zijn met dons. Zoals de naam al voorspeld, maakt het merk enkel gebruik van de hoogste kwaliteit ganzendons. Bijna alle parka’s en gewatteerde jassen van Canada Goose zijn geheel regen- en windbestendig. Geen wonder dat de Canada Goose jassen favoriet zijn bij filmmakers en documentaire makers die afreizen naar koude gebieden.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl