Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Tijdelijk niet verkrijgbaar Elvine

Dit merk is tijdelijk niet verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Hieronder vind je een selectie van merken die je wellicht interesseren.

Elvine jassen voor dames tijdelijk niet verkrijgbaar bij de Bijenkorf

In het jassen-assortiment bij de Bijenkorf vind je een uitgebreid aanbod Elvine jassen: in allerlei varianten. Zo vind je onder andere winterjassen, parka’s, gewatteerde jassen en regenjacks van dit Zweedse modelabel. Kenmerkend aan de jassen van Elvine, is voornamelijk de hoge kwaliteit en de moderne en toch elegante stijl. Zo komen de jassen in mooie, gedetailleerde structuren en zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Soorten Elvine jassen voor dames

Naar welke soort jas je ook zoekt, bij Elvine zit er altijd iets voor jou bij. Zo bevat het assortiment zowel fijne en warme winterjassen van Elvine voor dames, als parka’s van Elvine voor dames en gewatteerde jassen van Elvine voor dames. Daarnaast vind je vele andere soorten jassen van Elvine: geschikt voor verschillende gelegenheden. Deze jassen zijn daarnaast allemaal voorzien van een urban en moderne uitstraling, met een klassieke touch. Daardoor zie je er altijd stijlvol uit met deze tijdloze items!

ONTDEK VERGELIJKBARE MERKEN