Wij hebben helaas geen artikelen kunnen vinden voor de zoekopdracht:

“Jassen”

Controleer of het zoekwoord juist is ingevuld of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

De jassen van Fila zijn uitermate geschikt voor een retro-sporty look. De trainingsjacks van Fila zijn weer helemaal hip en kunnen zowel op een sportieve als op een casual manier gedragen worden. Of kies jij voor een puffer jacket?

Fila jassen voor dames bij de Bijenkorf

Bij Fila vind je damesjassen met klassieke designs, zachte retro kleurtjes, vrouwelijke pasvormen en een Italiaanse vibe. Het Fila trainingsjack is een echte modemusthave. Combineer deze Fila zomerjas met een jeans en Fila sneakers voor een retro urban look. Natuurlijk is dit lichtgewicht ademende jack ook uitermate geschikt voor je work-out. Ook de Fila puffer jackets zijn helemaal on-trend. Laat je inspireren door het uitgebreide assortiment aan damesjassen van Fila.

De herpositionering van Fila als mode sportsmerk

Het authentieke Italiaanse sportmerk Fila richt zich al honderd jaar op het ontwerpen van tijdloze sportkleding van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij succesvolle samenwerkingen met tennislegendes als Björn Borg en Kim Clijsters staat Fila vooral bekend als tennismerk. Momenteel is retro sportkleding weer helemaal in de mode. Met de Heritage lijn speelt Fila handig in op deze trend. Zo heeft Fila zich geherpositioneerd als een fashion sportsmerk.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl