HUGO & BOSS damesjassen

HUGO & BOSS ontwerpen stijlvolle damesjassen voor ieder seizoen. In het voorjaar zijn de trenchcoats en spijkerjassen van HUGO favoriet. Tijdens de winter geven de puffer jackets en wollen jassen van BOSS jouw outfit een boost. Naast deze jassen vind je bij de Bijenkorf ook de leren jassen, regenjassen en mantels van HUGO en BOSS.

HUGO & BOSS damesjassen bij de Bijenkorf

Met de stijlvolle en elegante damesjassen van HUGO & BOSS zit je altijd goed. Ontdek het veelzijdige aanbod jassen van HUGO & BOSS bij de Bijenkorf

WINTERJASSEN, SPIJKERJASSEN EN MANTELS VAN HUGO & BOSS

De mantels van HUGO & BOSS zijn modieus en tijdloos. Ga voor een klassiek ontwerp in het zwart of kies voor een lichte beige tint. Iedere mantel valt net iets boven de knie en heeft daardoor een elegante, comfortabele lengte. Naast de mantels zijn ook de spijkerjassen van HUGO enorm geliefd. De spijkerjassen worden zowel in blauw denim als wit denim ontworpen. Een klassieke winterjas is onmisbaar in de gaderobe van de vrouw. De winterjassen van HUGO & BOSS worden uitgebracht in de klassieke kleuren zwart, wit en rood en vallen flatteus om het lichaam.