Karen Millen Jassen voor dames

De jassen van Karen Millen kenmerken zich door hun elegantie en kwaliteit. Karen Millen concentreert zich op de zelfverzekerde en stijlvolle vrouw. Shop je favoriete damesjas bij de Bijenkorf.

10 artikelen

De jassen van Karen Millen kenmerken zich door hun elegantie en kwaliteit. Karen Millen concentreert zich op de zelfverzekerde en stijlvolle vrouw. Shop je favoriete damesjas bij de Bijenkorf.

Karen Millen jassen voor dames bij de Bijenkorf

De jassen voor dames van Karen Millen kenmerken bestaan uit de klassieke key items, vormgegeven in een uniek ontwerp. Zo vind je in de collectie van Karen Millen trenchcoats, leren jacks en elegante winterjassen. De damesjassen zijn vervaardigd met hoogwaardig lamsleer of stevig katoen en voelen luxe aan. Karen Millen staat als merk ook wel bekend om de vrouwelijke jurken en chique schoenen. Voor de wat meer bijzondere gelegenheden vind je altijd mooi items in de collectie van Karen Millen.

Karen Millen collecties

Het Londense kledingmerk werd opgericht in 1981 door de gelijknamige designer, Karen Millen. In het begin verkocht ze alleen witte t-shirts aan vrienden. Binnen een paar jaar kon ze het merk uitbreiden tot een volledige collectie en opende ze haar eigen winkel in Kent. Karen Millen staat bekend om haar luxe stoffen, vormgegeven in klassieke kledingstukken. Dit merk ontwerpt kleding voor de zelfverzekerde vrouw die waarde hecht aan goede pasvormen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl