Liu Jo Jassen voor dames

De jassen voor dames van Liu Jo kenmerken zich door het vrouwelijke en eigentijdse karakter. Op zoek naar stijlvolle jas met een twist? Vind je nieuwe jas in het aanbod van Liu Jo.

8 artikelen

De jassen voor dames van Liu Jo kenmerken zich door het vrouwelijke en eigentijdse karakter. Op zoek naar stijlvolle jas met een twist? Vind je nieuwe jas in het aanbod van Liu Jo.

Liu Jo jassen voor dames bij de Bijenkorf

De damesjassen van Liu Jo laten zich onderscheiden door de natuurlijke vrouwelijke lijnen. Het merk is onder andere bekend door hun tassencollectie en simpele elegante pasvormen in de kleding. Ook heeft het merk een eigen stijl wanneer het aankomt op jeans en jurken: de vrouwelijk vormen worden hierin omarmd en de kleding kenmerkt zich door mooie details.

Liu Jo

Het merk Liu Jo is opgericht in 1995 in Italië. Belangrijke kernwaardes voor het merk zijn de elegante Italiaanse stijl en hun oog voor kwaliteit. In de collectie van Liu Jo vind je dan ook wol, kasjmier, zijde, tweed en kant. De diversiteit aan stoffen die het merk gebruikt laat vaak veelzijdige collecties zien die aansluiten bij de laatste trends. De finesse van de kledingstukken zit ‘m veelal in de details. Zo zijn de jassen van Liu Jo vaak afgewerkt met bijzondere knopen of zijn de randen van de jassen versierd met studs.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl