Winkels & Openingstijden
Klantenservice
  • Home
  • icon--arrow_small__rightDames
  • icon--arrow_small__rightKleding
  • icon--arrow_small__rightJassen

MaxMara biedt jassen voor dames in een tijdloze klassieke stijl. Het Italiaanse damesmerk laat zich kenmerken door hun luxe materiaalgebruik en mooi pasvormen.

MaxMara jassen voor dames bij de Bijenkorf

Met een damesjas van MaxMara kom je altijd stijlvol voor de dag. De jassen laten zich kenmeren door hun tijdloze modellen en fijne materiaalkeuze. De klassieke wollen camel coat vind je in kasjmier en lange mantels in suède of lamsleer. Of je nou op zoek bent naar een warme winterjas of naar een klassieke parka; MaxMara biedt verschillende modellen en stijlen aan.

WEEKEND MaxMara, MaxMara Studio en Studio

Het kledingmerk voor dames MaxMara is in 1951 in Italië opgericht. MaxMara kenmerkt zich door hun rijke materiaalgebruik en hun elegante en vrouwelijke kleding. WEEKEND MaxMara, een van de lijnen, laat een wat informelere stijl zien in hun kleding. MaxMara Studio presenteert klassieke modellen met een moderne twist. Zo hebben zij bijvoorbeeld een elegante wollen jas in het rood ontworpen. MaxMara Studio transformeert eenvoudig kledingstukken van een look voor overdag naar een avondoutfit.