Denham Jeans voor dames

Denham is ontstaan vanuit de obsessie met premium kwaliteit denim. De jeans van Denham bieden dan ook de perfecte combinatie tussen innovatie, het waarborgen van traditie en aandacht voor details. Kies jij voor een skinny jeans of ga je liever voor een slim fit jeans?

21 artikelen
  • Skinny fit jeans
  • Straight fit jeans
  • Tapered fit jeans
  • Flared jeans
  • Boyfriend jeans
Filter & sorteer
  • 21 artikelen
21 van 21 gezien

Denham is ontstaan vanuit de obsessie met premium kwaliteit denim. De jeans van Denham bieden dan ook de perfecte combinatie tussen innovatie, het waarborgen van traditie en aandacht voor details. Kies jij voor een skinny jeans of ga je liever voor een slim fit jeans?

Denham jeans voor dames bij de Bijenkorf

Denham is ontstaan vanuit de obsessie met premium kwaliteit denim. De jeans van Denham bieden dan ook de perfecte combinatie tussen innovatie, het waarborgen van traditie en aandacht voor details. Kies jij voor een skinny jeans of ga je liever voor een slim fit jeans? Als je op zoek bent naar een jeans van premium kwaliteit, dan is Denham het merk voor jou. De jeans van Denham zijn een product van de fusie tussen innovatie, traditie en ambacht. Het Amsterdamse jeansmerk is enorm beïnvloed door de Japanse cultuur, retail industrie en passie voor een product en dat komt naar voren in de minimalistische ontwerpen en de verfijnde details. Bij de Bijenkorf verkopen we een gevarieerd aanbod aan jeansmodellen van Denham. Kies bijvoorbeeld voor een skinny jeans, slim fit jeans of flared jeans in traditioneel indigo, zwart of verwassen grijs. Neem ook een kijkje bij de collectie tops van Denham om je jeans mee af te stijlen.

Het verhaal van Jason Denham

Denham is opgericht door Jason Denham. Al vroeg ontwikkelde Jason Denham een passie voor design. Na zijn studie Fashion Design and Business verhuisde hij van Newcastle naar Amsterdam om voor Pepe Jeans te gaan werken. In de “Denim Capital” vond hij zijn thuis. Geïnspireerd door de Amsterdamse denim community richtte hij een denim agentschap op genaamd Clinic+. Een paar jaar later begon hij het succesvolle Blue Blood jeansmerk. Maar zijn ware droom bleef een jeansmerk dat zijn eigen familienaam draagt. In 2008 werd zijn droom dan eindelijk werkelijkheid met Denham The Jeanmaker.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl