Tapered fit jeans voor dames

De tapered fit jeans voor dames is een comfortabele spijkerbroek met toelopende pijpen. In de online wereld van de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment aan tapered fit jeans van verschillende topmerken. Kies voor een ontwerp met een hoge taille of ga voor een driekwarts broek.

23 artikelen
  • Slim fit jeans
  • Skinny fit jeans
  • Straight fit jeans
  • Tapered fit jeans
  • Loose fit jeans
  • Bootcut jeans
  • Flared jeans
  • Boyfriend jeans
  • Destroyed jeans
  • Jeans shorts
Filter & sorteer
23 artikelen
23 van 23 gezien

De tapered fit jeans voor dames is een comfortabele spijkerbroek met toelopende pijpen. In de online wereld van de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment aan tapered fit jeans van verschillende topmerken. Kies voor een ontwerp met een hoge taille of ga voor een driekwarts broek.

Tapared fit jeans voor dames bij de Bijenkorf

Als je op zoek bent naar een comfortabele damesjeans met toelopende pijpen dan is de tapered jeans het model voor jou! De tapered jeans valt namelijk vanaf de heupen recht naar beneden en knelt daarom niet om de benen. Vanaf de knieën lopen de pijpen van de tapered jeans lichtelijk toe. Een voorbeeld van een tapered jeans is de hippe retro mom jeans met een hoge taille. Ook de nonchalante baggy boyfriend jeans kan soms een lichte tapered fit hebben. Een tapered fit zie je ook vaak bij driekwarts broeken.

Tapered fit spijkerbroeken van verschillende merken

Voor een tapered fit jeans slaag je altijd bij onze toonaangevende denim merken. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de tapered fit jeans van het Zweedse Dr. Denim. Ben jij op zoek naar een tapered fit jeans met een uitstekende prijskwaliteitsverhouding? Dan is het zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen bij de hippe Spaanse modeketen Mango. Het Italiaanse designermerk Fiorucci is helemaal terug van weggeweest en ook hier vind je een prachtige spijkerbroek met toelopende pijpen. Zoals je merkt bieden wij dus tapered fit jeans in uiteenlopende prijsklassen.

Het verschil tussen de verschillende soorten jeans

De slim fit jeans, tapered fit jeans en skinny fit jeans hebben ieder smalle broekspijpen. Maar wat is nu precies het verschil? De skinny jeans is een nauwgesloten jeans, die als een tweede huid om de benen aansluit. De slim fit jeans is een net wat wijdere variant van de skinny jeans die net een stukje meer ruimte biedt. De tapered fit jeans heeft dan eigenlijk meer weg van een straight fit jeans. Het model valt vanaf de heupen recht naar beneden. Het enige verschil is dat de pijpen smaller toelopen. Dan heb je ook nog de jeans met wijdere pijpen, zoals de bootcut jeans met licht uitlopende pijpen en de flared jeans met opvallend wijde pijpen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl