Wij hebben helaas geen artikelen kunnen vinden voor de zoekopdracht:

“Jeans”

Controleer of het zoekwoord juist is ingevuld of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Ben jij op zoek naar een comfortabele en modieuze zwangerschapsjeans? Dan kan je bij de Bijenkorf je hart ophalen! Merken als Noppies, Supermom en Mamalicious bieden een uitgebreid assortiment met vele pasvormen en modellen. Ga jij voor een skinny fit of een destroyed look?

Zwangerschapsjeans bij debijenkorf.be

De zwangerschapsjeans kan niet ontbreken in de garderobe van de zwangere vrouw. Dankzij de elastische buikband, biedt de zwangerschapsjeans veel ruimte en steun voor de groeiende buik. Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment met vele pasvormen, kleuren en wassingen. Ga jij voor de boyfriend jeans van Noppies of kies jij liever voor de destroyed spijkerbroek van Supermom. In het online assortiment van de Bijenkorf vind je het allemaal!

Tips voor het kopen van een zwangerschapsjeans

Vraag jij je af wanneer het tijd is om de overstap te maken van je normale broek naar een zwangerschapsbroek? Geen zorgen, je merkt vanzelf wanneer de band van je broek in je buik gaat snijden. Je kunt bij zwangerschapsjeans gewoon je eigen maat aanhouden. De ruimte voor de buik zit in het ontwerp. Hoewel de elastische buikband flink kan meerekken, is het verstandig om aan het begin van je zwangerschap niet meteen al je geld uit te geven. Het kan zijn dat je op een later punt.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl