Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Damesmode Kerstjurken

De feestdagen zijn weer in zicht en dat betekent dat we weer op zoek gaan naar de mooiste feestkleding, zoals jurken. Bij de Bijenkorf vind je de perfecte jurk om te dragen tijdens Kerstmis en andere speciale gelegenheden!

Kerstjurken voor dames bij de Bijenkorf

Een magische Kerstmis is niet compleet zonder een prachtige jurk. Bij de Bijenkorf kun je terecht voor deze feestelijke jurken. Zo vind je in ons assortiment onder andere stijlvolle en sprankelende kerstjurken van exclusieve merken als Nikkie, Mango, Ted Baker en Maje. Deze kerstjurken zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen en voorzien van opvallende patronen en details, zoals feestelijke pailletten en speelse prints.

Kerstjurken voor een magisch gevoel

Tijdens de kerst dragen we het liefst onze beste kleding. Een mooie kerstjurk is daarom een goede investering. In de kerstjurken-collecties van dit seizoen zien we veel jurken in klassieke kleuren als zwart en grijs, die zijn vervaardigd van fijn kant. Daarnaast vind je in onze online shop jurken van verschillende merken die hun kerstcollectie in een modern jasje steken. Zo vind je onder andere avondjurken van Studio 8 en avondjurken van Phase Eight in kleurrijke varianten die zijn voorzien van opvallende patronen en subtiele details: een magisch gevoel gegarandeerd!