Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Damesmode Oud & nieuw jurken

Tijdens oud en nieuw draag je het liefst je mooiste en meest sprankelende jurk. Om die reden ontdek je bij de Bijenkorf een brede selectie oud en nieuw jurken: van exclusieve merken als Ted Baker, Sandro en NIKKIE.

Oud & Nieuw jurken bij de Bijenkorf

Ben je op zoek naar een sprankelende jurk voor oud en nieuw? Dan ben je bij de Bijenkorf aan het juiste adres. Prachtige jurken van exclusieve merken zetten de toon in ons online assortiment. Oud en nieuw jurken zijn daarbij vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen en feestelijke patronen: denk daarbij aan glitterdessins en pailletten!

Ontdek ons oud & nieuw aanbod en vind de perfecte jurk

Het vinden van de perfecte jurk voor oud en nieuw kan een hele zoektocht zijn. Dankzij onze brede selectie aan feestelijke jurken, vind je daarentegen altijd waar je naar zoekt! Verschillende oud & nieuw avondjurken van toonaangevende merken als Sandro, Ted Baker en NIKKIE zetten de toon in ons jurken-assortiment. Daarin vind je de meest uiteenlopende varianten. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvolle oud & nieuw midi-jurk, of ga voor een eigentijdse en vrouwelijke variant en maak een keuze uit ons aanbod oud & nieuw mini-jurken voor dames.

Oud en nieuw jurken in uiteenlopende varianten

Steel de show tijdens oud en nieuw in een prachtige statement-jurk of trek de aandacht juist met een subtiele avondjurk. Bekijk ons aanbod en vind de jurk die bij jou past. In ons uitgebreide assortiment vind je onder andere prachtige oud & nieuw jurken van kant, maar ook enorm stijlvolle oud & nieuw jurken van fluweel. Daarmee kleed jij je tijdens oud & nieuw helemaal volgens de laatste trends. Uiteraard kun je ook kiezen uit een tijdloze oud & nieuw jurk in een klassieke tint, zoals zwarte oud & nieuw jurken of zilveren oud & nieuw jurken. Laat het aftellen maar beginnen!