Witte Bikini's

Heb jij al een lekkere tan of ben jij gezegend met veel pigment in je huid? Dan is de witte bikini ideaal voor jou! Er is geen bikini waarbij je zongebruinde huid zo prachtig afsteekt als bij de witte bikini. Ga voor een effen witte bikini, een logoprint een structuurtje of een sterrenprint. De Bijenkorf biedt volop keus.

19 artikelen
  • Beugeltop
  • Triangeltop
  • Bandeautop
  • Haltertop
Filter & sorteer
  • 19 artikelen
19 van 19 gezien

Witte bikini’s bij de Bijenkorf

De witte bikini is niet voor iedereen weggelegd. Als je een bleke huid hebt dan kan een witte bikini je een beetje flets maken. Een licht gebruinde huid oogt echter extra bruin in contrast met een witte bikini en ook de donkere huid steekt er prachtig bij af.

De Bijenkorf biedt volop keus uit verschillende modellen en merken. Love Stories is een van de hipste merken van het moment. Voor een trendy witte Love Stories bikini met een originele print slaag je hier zeker. Een minimalistische bikini met een modern tintje vind je in de collectie Calvin Klein witte bikini’s. Bij Marie Jo ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een comfortabele bikini die veel steun biedt. Ga bijvoorbeeld voor een voorgevormde beugeltop.

Hoe was je een witte bikini?

Op een witte bikini zie je ieder vlekje en vuiltje zitten! Het is dus van belang dat je jouw bikini goed wast. Helaas kan een bikini snel zijn pasvorm en rekbaarheid verliezen als je hem op de verkeerde manier wast. Was je bikini daarom altijd met de hand in koud water met een wasmiddel voor de fijne was. Gebruik je toch liever de wasmachine? Kies dan voor een fijn wasprogramma en stop je bikini in een waszakje. Gebruik geen wasverzachter en stop je bikini nooit in de droger. Laat je bikini drogen door hem plat neer te leggen en niet uit te wringen. Zo kun je zo lang mogelijk plezier hebben van je bikini!

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl