Marie Jo Bikini's

Waan je in de Italiaanse Rivièra met de nieuwe bikinicollectie van Marie Jo. Perfecte pasvormen worden gecombineerd met elegante dessins en materialen van hoogwaardige kwaliteit. In welke bikini zit jij straks aan het strand?

24 artikelen
  • Beugeltop
  • Bandeautop
  • Haltertop
Filter & sorteer
  • 24 artikelen
24 van 24 gezien

Stijlvolle zonvakantie Badmode trends

De trends op het gebied van badmode hinten naar een zonvakantie vol stijl

Waan je in de Italiaanse Rivièra met de nieuwe bikinicollectie van Marie Jo. Perfecte pasvormen worden gecombineerd met elegante dessins en materialen van hoogwaardige kwaliteit. In welke bikini zit jij straks aan het strand?

Marie Jo bikini's bij de Bijenkorf

De nieuwe bikinicollectie van Marie Jo gaat over de kracht van water. De collectie is speciaal ontworpen voor sterke vrouwen die niet bang zijn om tegen de stroom in te zwemmen. De dessins zijn geïnspireerd op de Italiaanse Riviera. Zo biedt de collectie een geraffineerde zwarte bikini met lurex en een sophisticated design met een zigzag print. Ook voor effen bikini’s kan je bij Marie Jo terecht. Kies jij voor een zwarte, blauwe of rode bikini?

Bikini’s met de perfecte pasvorm

Bij Marie Jo doen ze veel onderzoek naar de perfecte pasvormen. Innovatieve technieken en hoogwaardige materialen worden gecombineerd authentieke ambacht. In het atelier van Marie Jo zijn enkel vrouwen werkzaam. Vrouwen die precies weten waar jij tegen aanloopt bij je zoektocht naar de perfecte bikini. De beugelbikini’s en halterbikini’s van Marie Jo bieden dan ook veel support en laten je lichaam prachtig uitkomen. Ook de Marie Jo badpakken kleden prachtig af. Ideaal om een buikje mee te verhullen. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij de strandmode van Marie Jo: heerlijk luchtige tunieken en kaftans om je bikini mee af te stijlen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl