Wij hebben helaas geen artikelen kunnen vinden voor de zoekopdracht:

“Kleding”

Controleer of het zoekwoord juist is ingevuld of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Sissy-Boy voor dames bij de Bijenkorf

Sissy-Boy is een mode- en lifestylemerk met inmiddels al zo’n 40 winkels in de Benelux. Het merk biedt dus ook niet alleen dameskleding, maar ook kinderkleding en woonaccessoires. Bij Sissy-Boy draait het om combinaties. En de bijzondere verbindingen en ervaringen die uit die combinaties ontstaan. Denk bijvoorbeeld maar aan mode met interieur, styling met living en kleding met accessoires. Sissy-Boy geeft vorm aan de basisbehoeften die je in je leven hebt. Van fashion tot home decor. Niet vreemd dan ook dat de boodschap van Sissy-Boy luidt: Life designed with Sissy-Boy.

De Sissy-Boy collecties kenmerken zich door een verfijnd materiaalgebruik en kleding van hoge kwaliteit. Daarom ben je bij het merk dan ook áltijd verzekerd van items die je garderobe verrijken. In de Sissy-Boy dameskleding collectie is er genoeg te vinden. Van casual-chic tops tot basic T-shirts, vrouwelijke jurkjes en tijdloze pantalons.

Sissy-Boy: Voor iedere gelegenheid

Ieder seizoen weer verrast het merk je weer met bijzondere mode- en lifestyle producten naar de laatste trends. Doordat veel Sissy-Boy kledingstukken wel inspelen op modetrends, maar daarnaast ook een tijdloos karakter hebben, zijn ze ook voor veel gelegenheden inzetbaar. Zo kun je veel Sissy-Boy jurken niet alleen prima naar kantoor aan, maar ook naar de borrel die daarna op de planning staat. Denk maar aan loose fit pantalons, die je bijzonder goed naar je werk aankunt, maar ook geschikt zijn voor het leven van alledag. Sissy-Boy biedt dus garderobe basics, waarmee je op iedere situatie in je leven kunt inspelen.

Sissy-Boy voor kids

Ook Sissy-Boy kinderkleding is het bewonderen waard. Je vindt hier namelijk niet alleen een ruime selectie meisjeskleding, maar ook jongenskleding. Voor de kids heeft Sissy-Boy fijne sweaters, mooie jurkjes en T-shirts met leuke prints. Zo weet je zeker dat je kind er niet alleen comfy, maar ook volgens de laatste trends bijloopt.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl