LaDress Dames

23 artikelen
  • A-lijn jurken
  • Kokerjurken
  • Little black dresses
  • Blousejurken
  • Jersey jurken
  • Tuniekjurken
Filter & sorteer
  • 23 artikelen
23 van 23 gezien

LaDress - het ultieme jurkje

Vrouwen zijn altijd op zoek naar hét perfecte jurkje. Een jurkje dat geschikt is voor iedere gelegenheid en bovenal elegant en stijlvol is. Een jurkje dat heerlijk aanvoelt, gemaakt is van prachtige stoffen en een perfecte pasvorm heeft. Een jurkje dat altijd gedragen kan worden, tijdloos en geschikt is voor iedere leeftijd. LaDress brengt zulke jurken. De jurkjes van LaDress zijn elegant en vrouwelijk en combineren gemak en veelzijdigheid. Het gezicht achter LaDress is Simone van Trojen. In 2006 begon zij haar zoektocht naar het ultieme jurkje en zo werd LaDress geboren. Twee keer per week introduceert LaDress een nieuwe jurk. De ene keer is dit een nieuw model, de andere keer een bestseller in een andere kleur of stof. De collectie van LaDress bestaat uit all-season jurkjes en uit een selectie zomer- en winterjurkjes.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl