Balconette

Een balconette Bh heeft een fijne pasvorm met een opliftend effect. Een balconette Bh ondersteunt waar nodig en vanwege de open halslijn draag je deze Bh ongezien onder een t-shirt.

103 artikelen
  • Beugel bh
  • Push up bh
  • Balconette
  • Voorgevormde bh
  • Bralette
  • T-shirt bh
  • Sport bh
  • Strapless bh
Filter & sorteer
  • 103 artikelen
48 van 103 gezien

Inspiratie Lingerie

Van romantische kleuren tot zwart kant en de meest comfortabele pyjama's: de nieuwe collecties van dit seizoen brengen ons weer een hoop moois

Een balconette Bh heeft een fijne pasvorm met een opliftend effect. Een balconette Bh ondersteunt waar nodig en vanwege de open halslijn draag je deze Bh ongezien onder een t-shirt.

Balconette Bh's bij de Bijenkorf

Een balconette Bh is een model dat elke vrouw kan dragen en altijd de juiste ondersteuning biedt. Elk lingerie merk heeft bh's met een balcony shape in de collectie. Ontdek zo ook de balconette Bh's van Marlies Dekkers of de romantische kanten balconettes van Aubade. Bij de Bijenkorf hebben we verschillende soorten balconette Bh's. Ga voor een sexy zwarte balconette of juist een neutrale kleur voor onder je outfit.

Weet je niet zeker welke maat Bh je hebt? Maak dan gebruik van onze maattabellen bij het product.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl