Sloggi Bh's

Ware comfort! Dat is waar het ondermodemerk Sloggi voor staat. Comfortabel krijgt een geheel nieuwe betekenis vanaf het moment dat jij een bh van Sloggi aantrekt. De stof voelt zijdezacht aan en sluit aan als een tweede huid. Niet langer heb jij last van snijdende bandjes en randjes. Er gaat een wereld voor je open!

15 artikelen
Filter & sorteer
  • 15 artikelen
1-15 van 15

Sloggi bh's bij de Bijenkorf

Wat is jouw definitie van comfort? Als je niet verder komt dan ‘niet oncomfortabel’ dan heb je vast nog nooit een Sloggi bh uitgeprobeerd. Al decennia lang martelen vrouwen zichzelf met korsetten waarin je niet kan ademen en bh’s die in de huid snijden. Sloggi biedt revolutionaire bh’s gemaakt van een ultra zachte en 360 graden elastische stof die zich naar iedere beweging van je lichaam voegt. Het merk laat je ervaren dat er een wereld van verschil bestaat tussen ‘niet oncomfortabel’ en een Sloggi bh.

Bh’s zonder beugel

Ga jij voor een Sloggi bralette met gekruisde bandjes, een Sloggi voorgevormde bh of kies jij voor de Zero Feel naadloze bralette? Deze bh’s bieden ultieme support zonder dat er gebruik is gemaakt van beugels of zichtbare naden die doorschijnen. Het is net alsof je helemaal geen bh draagt!

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl