Chantal Thomass Lingerie & nachtmode

De Franse designer Chantal Thomass maakt coquette lingerie met een knipoog naar de jaren twintig. Geraffineerde ondermode voor vrouwen die zo nu en dan hun meisjesachtige kant willen laten zien. Van verleidelijk kant, spannende ruffles tot aan glitter en diamanten.

57 artikelen
  • Bh's
  • Body's & accessoires
  • Pyjama's & loungewear
  • Slips
  • Tops
Filter & sorteer
  • 57 artikelen
48 van 57 gezien

Stijlvolle zonvakantie Badmode trends

De trends op het gebied van badmode hinten naar een zonvakantie vol stijl

De Franse designer Chantal Thomass maakt coquette lingerie met een knipoog naar de jaren twintig. Geraffineerde ondermode voor vrouwen die zo nu en dan hun meisjesachtige kant willen laten zien. Van verleidelijk kant, spannende ruffles tot aan glitter en diamanten.

Chantal Thomass Lingerie bij de Bijenkorf

Het ontstaan van Chantal Thomass

Chantal Thomass is Parijse charme gecombineerd met geraffineerde luxe en een perfecte pasvorm. Chantal Thomas (echte naam Chantal Genty) is de enige dochter van een coupeuse en ingenieur. Ze begon haar lingerie imperium in 1975 en wist al snel menig vrouw, waaronder ultieme femme fatale Brigitte Bardot, fan te maken van haar creaties.

Chantal Thomass lingerie

Boudoir, luxe en speelse vrouwelijkheid, dat is waar Chantal Thomass voor staat. De lingerie van Chantal Thomass kenmerkt zich als ‘Paris chique,’ en maakt dat statement dan ook meer dan waar. De lingerie uit de Franse hoofdstad weet de typische Parijse elegantie namelijk volledig eigen te maken. Zo werkt het merk alleen met de zachtste hoogstaande materialen, om de draagster zich niet alleen sexy te laten voelen, maar ook comfortabel. Het gebruik van kant in combinatie met zijde en tule voorziet de lingerie van die typische Parijse charme. Ieder item van de Chantal Thomass lingeriecollectie valt dan ook avant garde te noemen, met een bijzonder goede pasvorm voor zowel de grote als kleine boezem.

Verschillende types lingerie

Iedere collectie weer kun je in de collectie van Chantal Thomass rekenen op uiteenlopende artikelen uit in verschillende modellen. Zo vind je in de collectie elegante beugel bh’s en bijzondere bralettes, maar ook verleidelijke push-up bh’s. Daarnaast biedt het merk bijpassende slips en strings die je eveneens kunt mixen en matchen. Met Chantal Thomass ben je klaar voor ieder moment van de dag. Want je kunt de elegante lingerie niet alleen heel goed overdag dragen, maar juist ook voor ’s avonds is de lingerie een passende keuze.

Wil je je lingeriesetje hélemaal spannend maken? Ga dan voor verleidelijke accessoires zoals jarretels en kousenbandjes.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl