Pip Studio lingerie & nachtmode

De nachtmode van Pip Studio is romantisch, fleurig en creatief. De karakteristieke bloemendessins van Pip Studio sieren de nachthemden, nachtjapons, pyjama’s en badjassen. Slapen doe jij in stijl met Pip Studio!

15 artikelen
  • Badjassen
  • Pyjama's & loungewear
Filter & sorteer
15 artikelen
15 van 15 gezien

Inspiratie Lingerie

Van romantische kleuren tot zwart kant en de meest comfortabele pyjama's: de nieuwe collecties van dit seizoen brengen ons weer een hoop moois

De nachtmode van Pip Studio is romantisch, fleurig en creatief. De karakteristieke bloemendessins van Pip Studio sieren de nachthemden, nachtjapons, pyjama’s en badjassen. Slapen doe jij in stijl met Pip Studio!

Pip Studio lingerie & nachtmode bij debijenkorf.be

Pip Studio staat bekend om de romantische bloemendessins en deze zie je ook terugkomen in de nachtmodecollectie. Het assortiment bestaat uit nachthemden, pyjama’s en loungewear met de karakteristieke Pip prints. Zo kun je kiezen voor een Pip Studio nachthemd met bladdessin of ga juist voor een pyjamatop met borduring. Ook de Pip Studio badjassen hebben dessins waar je vrolijk van wordt. Daarnaast zijn deze badjassen heerlijk warm en comfortabel.

Over het merk Pip Studio

Pip is het alterego van Anke van der Endt. In 1996 studeerde Anke van der Endt af aan de Design Academy in Eindhoven. Ze begon het merk Pip Studio in 2007 als creatieve uitlaatklep. De avonturen van het karakter Pip vormen de leidraad door iedere collectie. Met haar producten wil Pip het dagelijks leven verrijken. “Happy products voor happy people” is dan ook haar motto.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl