Sloggi Slips

De damesslips van Sloggi zijn extreem comfortabel en sluiten aan als een tweede huid. Dankzij de naadloze randen zijn de Sloggi slips geheel onzichtbaar. Kies jij voor een Sloggi hipster, string of tanga?

81 artikelen
Filter & sorteer
  • 81 artikelen
48 van 81 gezien

Inspiratie Lingerie

Van romantische kleuren tot zwart kant en de meest comfortabele pyjama's: de nieuwe collecties van dit seizoen brengen ons weer een hoop moois

De damesslips van Sloggi zijn extreem comfortabel en sluiten aan als een tweede huid. Dankzij de naadloze randen zijn de Sloggi slips geheel onzichtbaar. Kies jij voor een Sloggi hipster, string of tanga?

Sloggi slips voor dames bij de Bijenkorf

Heb jij ook zo’n hekel aan schurende randjes en knellende banden? Met de extreem comfortabele damesslips van Sloggi zal je daar geen last van hebben. De slips van Sloggi zijn namelijk vervaardigd uit ademend rekbaar katoen dat zich voegt naar de huid. Dankzij de naadloze randen zijn de Sloggi slips volledig onzichtbaar. Het is net alsof je geen ondergoed draagt!

De Sloggi hipster, slip en string

Sloggi biedt huidkleurige onderbroeken die hoog in de taille reiken. Daarnaast vind je in ons online assortiment ook zwarte Sloggi slips en witte Sloggi slips met verschillende taillehoogtes. Of kies jij liever voor een verleidelijke Sloggi hipster of tanga met kant? In deze slips voel jij je vast super vrouwelijk en zelfverzekerd. Dit geldt ook voor de bordeauxrode Sloggi string van mesh. Wie zegt immers dat comfortabel ondergoed niet sexy kan zijn?

[

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl