Wij hebben helaas geen artikelen kunnen vinden voor de zoekopdracht:

“Lingerie & nachtmode”

Controleer of het zoekwoord juist is ingevuld of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Stijlvolle zonvakantie Badmode trends

De trends op het gebied van badmode hinten naar een zonvakantie vol stijl

De lingerie van Stella McCartney is luxueus, onberispelijk ontworpen en uiterst comfortabel. Haar lingerie reflecteert de aspiraties van de moderne vrouw en is de belichaming van zelfvertrouwen en vrouwelijkheid. De Stella McCartney lingerie wintercollectie biedt stijlvolle ontwerpen in verleidelijke kleurtinten en met charmante details.

Stelle McCartney Lingerie bij de Bijenkorf

Het ontstaan van Stella McCartney

Geboren en getogen in Londen en op het Engelse platteland, studeerde Stella McCartney in 1995 af aan het prestigieuze Central St Martins. Een kenmerkende stijl van scherp maatwerk, natuurlijk zelfvertrouwen en verleidelijke vrouwelijkheid was direct zichtbaar in haar eerste collectie. Het duurde dan ook niet lang tot ze in 1997 werd gevraagd voor de functie van Creative Director bij Chloé in Parijs, ter opvolging van mode icoon Karl Lagerfeld.
Stella McCartney lanceerde haar modehuis onder haar eigen naam in een partnerschap met Kering. In 2001 showde ze haar eerste collectie in Parijs. Als een levenslange vegetariër gebruikt Stella McCartney geen leer en bont in haar collecties. Haar collecties bestaan uit damesmode, herenmode, accessoires, lingerie, eyewear, parfums en kidswear. Haar toewijding aan duurzaamheid is zichtbaar door alle collecties heen en maakt een belangrijk onderdeel uit van de merkvoering.

Stella McCartney lingerie

Stella McCartney lingerie is ondermode voor de zelfverzekerde vrouw. De collecties van het merk kenmerken zich door luxueuze stoffen, vrouwelijke kleuren en verleidelijke designs. De items zijn vervaardigd uit lichte stoffen en soepele materialen, die vaak gedecoreerd zijn met kant en borduurwerk. In de collecties zien we een ruime aanwezigheid van bh’s van romantische bralette’s, push-up bh’s en stijlvolle body’s. Ook wat betreft de slips valt er bij Stella McCartney genoeg te kiezen. Denk maar aan kanten ondergoed en charmante strings.

Welke bh draag ik?

Lingerie moet bij je lichaam passen. Niet alleen de stijl en stof van je slip of bh, maar vooral de maat is van belang. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat zo’n 70% van de vrouwen de verkeerde behamaat draagt. En uit datzelfde onderzoek bleek dat 25% van de vrouwen zelfs nog nooit haar behamaat op heeft laten meten. Jouw juiste bh-maat weten is van extreem belang bij het kopen van lingerie. Zorg daarom dat je je maat goed op laat meten. Dat kan bijvoorbeeld in een van de Bijenkorf winkels. Meet je je maat liever zelf op? Dan heb je de onderwijdte en bovenwijdte nodig. De onderwijdte geeft de omvang van je borsten aan en de bovenwijdte is de omvang van het volste gedeelte van je borsten, weergegeven in een letter. Omdat een paar kilo gewichtsverlies of toename al een enorm verschil kan maken is het aan te raden om ieder jaar je behamaat te laten opmeten.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl