Nieuwe klant

Aangepaste levertijden tijdens de Sale

NYDJ Dames

1 artikelen
Filter & sorteer
  • Producten
  • Outfits
  • 1 artikelen
1-1 van 1

NYDJ jeans

NYDJ (Not Your Daughter’s Jeans) bestaat sinds 2003. De naam zegt het al: NYDJ is een merk voor vrouwen die niet meer in de kast van hun dochter willen zoeken. NYDJ-vrouwen weten wat ze willen. NYDJ biedt een collectie prachtige jeans met een eigen look en een altijd comfortabele pasvorm. Welk model je ook kiest, ze hebben één ding gemeen: alle jeans zijn voorzien van de unieke Lift Tuck Technology®. Deze technologie lift niet alleen je rondingen, maar geeft ze ook op subtiele wijze een andere vorm. NYDJ jeans corrigeren je buik, waardoor je minstens een maat slanker lijkt… zónder dat je je adem hoeft in te houden.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis bezorging. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis bezorging. Bekijk alle informatie over bezorgen en retourneren.

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement

Ben je al in het bezit van een webshopaccount? Log hieronder in om direct gebruik te maken van gratis bezorging.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl