NYDJ

NYDJ biedt de perfecte jeans! In 2003 introduceerde het merk een revolutionair jeans concept voor een spijkerbroek die zowel comfortabel als flaterend is. De NYDJ spijkerbroek zit als gegoten en kleed alle leeftijden en maten prachtig af: een droom van vele vrouwen die nu eindelijk werkelijkheid wordt.

NYDJ Dames

26 artikelen
  • Slim fit jeans
  • Skinny fit jeans
  • Straight fit jeans
Filter & sorteer
  • 26 artikelen
26 van 26 gezien

NYDJ jeans

NYDJ (Not Your Daughter’s Jeans) bestaat sinds 2003. De naam zegt het al: NYDJ is een merk voor vrouwen die niet meer in de kast van hun dochter willen zoeken. NYDJ-vrouwen weten wat ze willen. NYDJ biedt een collectie prachtige jeans met een eigen look en een altijd comfortabele pasvorm. Welk model je ook kiest, ze hebben één ding gemeen: alle jeans zijn voorzien van de unieke Lift Tuck Technology®. Deze technologie lift niet alleen je rondingen, maar geeft ze ook op subtiele wijze een andere vorm. NYDJ jeans corrigeren je buik, waardoor je minstens een maat slanker lijkt… zónder dat je je adem hoeft in te houden.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl