• Home
  • icon--arrow-micro-rightDames

Reebok dames

De casual Reebok sneakers zijn populair bij de sneakerliefhebbers door hun retro design, mooie kleuren en fijne pasvorm. Hiernaast heeft het merk Reebok ook allerlei sportkleding en sportaccessoires. Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreide collectie van het sportmerk voor dames, met bijzondere sneakers én je favoriete kleding voor de sportschool.

18 artikelen
  • Kleding
  • Schoenen
  • Sport
Filter & sorteer
18 artikelen
18 van 18 gezien

De casual Reebok sneakers zijn populair bij de sneakerliefhebbers door hun retro design, mooie kleuren en fijne pasvorm. Hiernaast heeft het merk Reebok ook allerlei sportkleding en sportaccessoires. Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreide collectie van het sportmerk voor dames, met bijzondere sneakers én je favoriete kleding voor de sportschool.

Reebok voor dames bij de Bijenkorf

Reebok staat voor ‘plezier in sport’, en wil iedereen in staat stellen zijn sportieve doelen te behalen. Of je nu aan yoga doet, tennist of doet aan ‘CrossFit’. Reebok staat aan de wieg van deze nieuwe fitness sport. Crossfit een manier van fitness, die krachtraining, athletiek en gymnastiek met elkaar combineert. Hierbij richt je je niet specifiek op één lichaamsdeel, maar train je jouw lichaam als geheel. Deze full body workout, past uitstekend bij de filosofie van het merk en dat zien we ook terug in het design van de sportkleding. Reebok wil jou, door middel van de juiste uitrusting en voldoende inspiratie, laten opvallen in de sportschool!

Het merk werd in 1958 opgericht in Engeland, maar kwam voort uit een andere bedrijf wat als glorie had dat het de sportschoenen mocht maken voor de Olympische spelen in 1924. Het merk heeft zo wel de techniek in huis voor hoogwaardige sportkleding, als een geweldige casual kledinglijn met goed design. Vandaag de dag is reebok weer ontzettend populair door zijn retro look. Net als Adidas waren de sneakers van het merk in de jaren ’80 ontzettend populair, en beleeft het merk weer een nieuwe opleving.

De sportcollectie van Reebok

Sportkleding word tegenwoordig steeds meer in het dagelijks leven gedragen, we noemen dit de ‘athleisure trend’. En met Reebok kan jij ook goed buiten de sportschool voor de dag komen. Het merk heeft een grote variëteit aan sportbroeken, leggings en sporttops in haar assortiment, maar daarnaast ook sport bh’s en sportjacks. De collectie is uitgebracht in de basic kleuren, zoals zwart, wit en grijs maar heeft ook wat vooruitstrevende kleuren die diversiteit aan het geheel toevoegen. Door de mooie afwerkingen en afwisseling in materiaalgebruik kan jij je met de sportkleding van Reebok onderscheiden van andere sporters.

Bij Reebok staat een betrouwbaar productieproces hoog in het vaandel. Daarmee ben jij dus verzekerd van kwalitatieve en duurzame sportkleding, uitgerust met nieuwe technologie. Er wordt veel aandacht besteed een langdurig comfortabele fit, waar bij de kleding fijn blijft zitten als je zweet tijdens het sporten. Draag een sportjack van Reebok over je sport outfit en je bent voorzien van een extra laagje, zonder daarmee te verliezen aan bewegingsvrijheid. De jacks en truien items zijn gemaakt van Speedwick-materiaal en zorgen dat je droog en koel blijft tijdens al je sportactiviteit.

Ook de sportschoenen van Reebok zijn voorzien van slimme materialen, en ondersteunen jou bij het sporten. Ga voor hardloopschoenen waarmee jij op maximale snelheid kan rennen, of kies voor dansschoenen die jou over de dansvloer laten vliegen. De sportschoenen van Reebok zijn allemaal high tech uitgevoerd en bezorgen jou de optimale sportprestatie. Reebok is continue bezig met innovatie van zijn producten, en blijft daarmee koploper in de markt.

Reebok sneakers in hippe kleuren en metallic

De sneakers van Reebok spelen ook een voorname rol in de collectie. Je kunt ze bij de Bijenkorf vinden op de sneakerafdeling. Populaire modellen zijn de Classic en de Club C. De ‘Classic’ witte sneaker herken je zeker, en heeft een dikkere zool met profiel en het Reebok logo aan de zijkant. Het is een iconisch model, waarmee Reebok aan het begin van de jaren ’80 de wereld veroverde.

Vandaag de dag hebben deze iconische sneakers een nieuw jasje gekregen, met kleine aanpassingen én een reeks nieuwe kleuren. Zo vind je de sneakers ook in pastelkleuren als paars, mintgroen, lichtblauw en perzik roze. Maar ook schuwt het merk in de winter de metallics niet, met zilver, goud en roségoud ben je helemaal on trend. Met de sneakers van Reebok zijn daarom uitstekend te combineren met verschillende outfits.