Niet verkrijgbaar Shabbies Amsterdam

Dit merk is niet verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Hieronder vind je een selectie van merken die je wellicht interesseren.

Ontdek vergelijkbare merken

Shabbies Amsterdam niet verkrijgbaar bij de Bijenkorf

Het Nederlandse merk Shabbies Amsterdam bracht in 2004 haar eerste collectie uit. Hoofdontwerper en grondlegger van het merk, Fred de la Bretoniere, was al bekend van zijn eigen merk. Met Shabbies Amsterdam weet Fred de la Bretoniere een stoere twist te geven aan de mooiste schoenen. Wat ooit begon met de bekende laarzen van Shabbies Amsterdam, is uitgegroeid tot een geliefd merk onder eigenzinnige en sterke vrouwen. De collectie die voorheen alleen bestond uit laarzen, is inmiddels uitgebreid met sneakers, veterschoenen, espadrilles en ander stoer schoeisel.

Shabbies Amsterdam laarzen

Wat ooit begon met een laars voorzien van tijdloos design en gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, is uitgegroeid tot een stoer en modieus merk. De damesschoenen van Shabbies Amsterdam zijn geïnspireerd op de laatste trends. Nog steeds zijn er bij het merk stoere laarzen te vinden die gemaakt zijn van prachtige leersoorten.

Sneakers, slippers en sandalen van Shabbies

Naast de bekende laarzen, vind je bij Shabbies Amsterdam ook prachtige sneakers, slippers en sandalen. Alle schoenen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en op waanzinnige wijze afgewerkt. De Shabbies Amsterdam sneakers zijn het hele jaar door te dragen en kunnen op talloze manieren worden gecombineerd. De sandalen van Shabbies Amsterdam zijn perfect om de zomer mee door te komen. Combineer jouw favoriete sandalen of slippers met een prachtige maxi jurk en maak je look af met bijpassende tas.