Daily Paper T-shirts voor dames

Een dames T-shirt van Daily Paper creëert een stoere urban look. Maar je kan het oversized Daily Paper T-shirt met de authentiek logoprint natuurlijk ook op een vrouwelijke manier combineren. Laat je persoonlijke stijl naar voren komen met het ruime aanbod aan prints en kleuren!

7 artikelen

Een dames T-shirt van Daily Paper creëert een stoere urban look. Maar je kan het oversized Daily Paper T-shirt met de authentiek logoprint natuurlijk ook op een vrouwelijke manier combineren. Laat je persoonlijke stijl naar voren komen met het ruime aanbod aan prints en kleuren!

Daily Paper T-shirts bij de Bijenkorf

De dames T-shirts van Daily Paper zijn casual met een streetwise sausje. De oversized shirts met de originele grafische prints zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. De lieve pastelkleurtjes vormen een spannend contrast met het stoere model. Ook vind je in onze online shop de neutralere zwarte en witte Daily Paper dames T-shirts. Natuurlijk wordt ieder Daily Paper T-shirt gesierd met het iconische Daily Paper logo in verschillende uitvoeringen. Laat jij op een subtiel of opvallende manier zien dat jij fan bent van het hipste streetwear merk van het moment?

Hoe draag je een Daily Paper T-shirt?

De T-shirts van Daily Paper zijn uitermate geschikt om jouw persoonlijke stijl mee te uiten. Je kunt ze namelijk op allerlei manieren combineren. Ga voor een sportieve look en combineer jouw Daily Paper T-shirt met een Daily Paper sweatpants. Of draag je Daily Paper T-shirt juist op een hele vrouwelijke manier. Een minirokje misstaat niet onder de T-shirts van Daily Paper. Pak uit met onverkneelaarzen en een buideltasje en jij hebt een hippe festivallook te pakken.

Over het merk Daily Paper

Daily Paper is opgericht in 2010 door een groep vrienden met een gemeenschappelijk passie voor mode design en hun Afrikaanse roots. De oprichters Hussein Suleiman, Jefferson Osei en Abderrahmane Trabsub zijn respectievelijk van Somalische, Ghanese en Marokkaanse afkomst en gebruiken dit als onuitputtelijke bron van inspiratie. Uitvoerige onderzoek naar de Afrikaanse cultuur wordt op een subtiele en eigentijdse manier verwerkt in originele designs en prints. Vroeger schaamden de mannen zich nog wel eens voor hun roots. Nu dragen ze bij aan een positieve perceptie van Afrika.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl