/*! core-assets 4.0.0-53 - Thu Feb 15 2018 11:43:27 GMT+0100 (CET) - 🦆 */

Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis bezorging met een webshopaccount*

Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis

Zoe Karssen Dames

Zoe Karssen is hét merk voor de cool girls in town. Het Nederlandse merk staat bekend om de tops met populaire quotes en eigenzinnige opdrukken. De collecties zijn een mix van rock ’n roll en minimalisme, waarbij shirts worden afgewisseld met geprinte broeken. Zoe Karssen ontwerpt ieder seizoen meerdere must-haves.

44 artikelen
Kies categorie
Filteren
  • Producten
  • Outfits
  • 44 artikelen
1-44 van 44

Zoe Karssen voor dames bij de Bijenkorf

Het Amsterdamse modelabel Zoe Karssen zag het levenslicht in 2010. De mode van designerduo Zoe en Quince Karssen kan het best omschreven worden als easy-to-wear & tongue-in-cheek voor de cool girls in town. De collectie van Zoe Karssen bestaat uit een selectie sweatpants met prints en zachte sweaters en tops met opdrukken als ‘Madame’ en ‘Wild romance’. Het uitgangspunt van Zoe Karssen is eenvoud, en daarnaast laat het merk rock ’n roll, pop cultuur referenties en uitgesproken graphics perfect samen komen met mode. Bekende fans van Zoe Karssen zijn Christina Aguilera, Cheryl Cole en Keira Knightley.

De collectie van Zoe Karssen

Sinds de lancering van Zoe Karssen in 2010 heeft het merk zich als snel uitgebreid tot een volledige ready-to-wear collectie bestaande uit een variatie van T-shirts, sweatshirts, knitwear, broeken, jacks en high-end denim. Naast de populaire grafische opdrukken en slogans, ontwerpt Zoe Karssen tegenwoordig ook een basic lijn. Het merk biedt het perfecte T-shirt, gemaakt van luxe materialen van hoge kwaliteit.

Over het merk Zoe Karssen

Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam lanceert Zoe Karssen vier collecties per jaar, die online verkocht worden en in een aantal toonaangevende warenhuizen over de hele wereld liggen, zoals Liberty in Londen en United Arrows in Tokyo. Ondanks het grote bereik houden de Karssens hun business graag klein en persoonlijk. Alles wordt in-house geproduceerd door een klein en hecht team. De campagne beelden en lookbooks worden door Zoe Karssen zelf geschoten. De collectie begint progressiever te worden en deze passie voor innovatie komt ook tot uiting in de communicatie van het merk en de creatieve projecten.

Zoe Karssen breidt uit

In November 2015 lanceerde Zoe Karssen zijn eerste parfum, dat zo vooruitstrevend en puur is als het merk zelf. De geur genaamd ‘Unicorn Tears’ is vernoemd naar één van de meest populaire prints. De stimulerende geur is magisch en mysterieus, net als de Zoe Karssen girl. In December 2015 opende Zoe Karssen zijn eerste winkel in het iconische ‘De 9 straatjes’ winkelgebied. Een donkere juwelier werd volledig omgetoverd in een shopping walhalla dat de minimalistische en moderne visie van het merk volledig tot zijn recht laat komen.