Cat Eye zonnebril voor Dames

De cat-eye zonnebril is het retro zonnebril model uit de fifties en sixties en is nu helemaal terug van weggeweest! Audrey Hepburn, Marilyn Monroe en Grace Kelly waren fan en jou staat hij vast ook prachtig! Ga jij voor Hollywood glamour met een cat-eye zonnebril van Gucci of kies jij voor de jetset look met Michael Kors?

181 artikelen
Filter & sorteer
  • Producten
  • |
  • Outfits
1-48 van 181

Cat-eye zonnebrillen voor dames bij de Bijenkorf

De cat-eye zonnebril heeft een elegant ovaal montuur met schuin omhooglopende randen. De bril doet – zoals de naam al voorspelt - denken aan de vorm van kattenogen. Dankzij de elegante vormgeving is deze zonnebril ideaal voor een gracieuze en ultra-vrouwelijke look. Bij de Bijenkorf bieden we cat-eye zonnebrillen van uiteenlopende merken. Zo hebben we subtiele cat-eye zonnebrillen van Burberry, luxueuze cat-eye zonnebrillen van Tom Ford, jetset cat-eye zonnebrillen van Michael Kors en uitgesproken modellen van Gucci in het assortiment. Ga jij voor een [zwarte cat-eye zonnebril] of kies je liever voor een wit model?

Bij welke gezichtsvorm past de cat-eye zonnebril?

De cat-eye zonnebril is ideaal voor als je een rond gezicht hebt. Dankzij de uitstekende randen lijkt je gezicht meteen een stuk smaller. Heb jij een hartvormig gezicht? Pas dan op met de cat-eye zonnebril. Het kan je hartvormige gezichtsvorm prachtig accentueren of tot in het ridicule overdrijven. Het beste is om voor een subtiel cat-eye model te gaan. Met een ovaal gezicht heb je geluk. Alle zonnebrillen staan jou namelijk goed! Haal je hart dus gerust op aan de uiteenlopende stijlen in het assortiment van de online shop van de Bijenkorf.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl