Michael Kors Zonnebrillen voor dames

De zonnebrillen van Michael Kors zijn er voor het Amerikaanse jetset gevoel. Ga voor een opvallende Adranna, moderne Chelsea of een chique Abela. Met een zonnebril van Michael Kors straal je een en al glamour uit!

36 artikelen
  • Aviator zonnebril
  • Retro zonnebril
  • Wayfarer zonnebril
  • Cat Eye zonnebril
  • Butterfly zonnebril
Filter & sorteer
  • 36 artikelen
36 van 36 gezien

De zonnebrillen van Michael Kors zijn er voor het Amerikaanse jetset gevoel. Ga voor een opvallende Adranna, moderne Chelsea of een chique Abela. Met een zonnebril van Michael Kors straal je een en al glamour uit!

Michael Kors zonnebrillen bij de Bijenkorf

Michael Kors is de grootste Amerikaanse ontwerper op het gebied van luxe accessoires. De Michael Kors handtassen zijn een waar fenomeen geworden, maar ook de zonnebrillen zijn ongekend populair. Michael Kors zonnebrillen bieden de perfecte mix van vorm en functionaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende luxueuze designs en modellen. Kies voor een Retro model of een elegante Aviator, opvallende Butterfly, classy Cat Eye of tijdloze Wayfarer. Een zonnebril van Michael Kors is een echte eyecatcher!

Welke Michael Kors zonnebril past bij mij?

Michael Kors biedt een enorme keus aan modellen en stijlen. Maar welke zonnebril flatteert jouw gezichtsvorm? Over het algemeen geldt dat je het best voor een montuurvorm kunt gaan die in contrast staat met je gezichtsvorm.

Zonnebrillen voor een hartvormige gezichtsvorm

Met een smalle kin, breed voorhoofd en hoge jukbeenderen ben jij in het bezit van een hartvormig gezicht. De truc bij een hartvormig gezicht is om je gezichtsvorm niet te veel te accentueren. Brillen die aan de bovenkant breder zijn dan aan de onderkant, kun je beter links laten liggen. Kies dus in ieder geval niet voor Cat-eye brillen of Aviator brillen.

Zonnebrillen voor een ronde gezichtsvorm

Heb je een ronde kin, ronde wangen en een gezicht dat even breed is als lang? Dan heb jij een ronde gezichtsvorm. In dit geval is een rechthoekig montuur als de Wayfarer de bril voor jou. Ook zijn brillen die aan de zijkant een beetje uitsteken een goede keuze. Zoals bijvoorbeeld een Cat Eye montuur. Hierdoor lijkt je gezicht wat smaller.

Zonnebrillen voor een vierkante gezichtsvorm

Met een breed voorhoofd en een kaaklijn om jaloers op te zijn ben jij in het bezit van een vierkante gezichtsvorm. Kies in dit geval voor zonnebrillen met ronde of ovaalvormige glazen die je hoekige gelaatstrekken een beetje verzachten. Een Aviator zonnebril zou bijvoorbeeld een goede keus zijn. Heb je een uitgebalanceerd gezicht met een kaaklijn die smaller is dan je voorhoofd? Dan ben jij een van de geluksvogels met een ovaalvormig gezicht. Alle zonnebrillen staan jou goed! Experimenteer dus lekker met gewaagde en opvallende brillen. Zoals bijvoorbeeld een oversized butterfly zonnebril.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl