Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Binnenkort online Jimmy Choo damesschoenen

Schoenen zijn het handelsmerk van Jimmy Choo. In deze collectie vind je ultra-vrouwelijke sandalen met stilettohak, sleehakken en chique pumps. Of ga je liever voor de fashion-forward sneaker? Binnenkort shop je ze online bij de Bijenkorf.

Jimmy Choo damesschoenen binnenkort bij de Bijenkorf

In de vroege jaren ’90 richtte schoenmaker Jimmy Choo zijn gelijknamige merk op in Londen’s East End. Al snel kende het merk succes, mede dankzij de stijlvolle damesschoenen vervaardigd van Italiaans vakmanschap. Tegenwoordig zijn de damesschoenen van Jimmy Choo te zien bij verschillende stijliconen en beroemdheden.

Van sandalen met stilettohak tot aan on-trend sneakers

Twee keer per jaar brengt Jimmy Choo een schoenencollectie uit. En in deze collectie ontbreken natuurlijk niet de pumps. Alle pumps zijn handgemaakt en vervaardigd uit soepel leer voor het beste draagcomfort. Ga je liever voor iets sportiefs? Een sneaker van Jimmy Choo is een aanwinst voor je garderobe. Niet alleen biedt Jimmy Choo het hoogste draagcomfort, ook de ontwerpen zijn uniek. Iedere outfit is in één klap stijlvol met een paar luxe Jimmy Choo sneakers.

Ontdek vergelijkbare merken