Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Binnenkort online Kurt Geiger damesschoenen

Al sinds 1963 ontwerpt Kurt Geiger hoogwaardige damesschoenen. De collectie bestaat uit een combinatie van de iconische Londense stijl en urban draagbaarheid. Shop alle damesschoenen van Kurt Geiger binnenkort online bij de Bijenkorf.

Kurt Geiger damesschoenen binnenkort bij de Bijenkorf

In 1963 opende Kurt Geiger voor het eerst zijn deuren in London. Vandaag de dag staat dit merk bekend om designerschoenen en accessoires. In de collecties wordt de iconische Londense stijl gecombineerd met urban draagbaarheid. Iedere schoen is voorzien van herkenbare details en geïnspireerd op de toekomstige trends. Binnenkort shop je de hoogwaardige damesschoenen van Kurt Geiger online bij de Bijenkorf.

Van chunky sneakers tot aan vrouwelijke sandalen

Geef je garderobe een opfrissing met de damesschoenen van Kurt Geiger. De collectie verschilt van chunky sneakers tot aan ultra-vrouwelijke laarzen en boots. In de zomer schaf je stijlvolle en kleurrijke sandalen met stilettohak aan, en in de winter straal je met de hoogwaardige enkellaarsjes en hoge laarzen. De meeste laarsjes zijn voorzien van een vrouwelijke hak en zijn vervaardigd van leer. Of ga je liever voor de comfortabele sneakers?