Shabbies Amsterdam schoenen voor dames

De laarzen van Shabbies Amsterdam zijn enorm populair en dat is ook niet zo gek. De stoere looks en de fijne materialen zorgen ervoor je de Shabbies laarzen altijd kan dragen. Ontdek het aanbod Shabbies Amsterdam bij de Bijenkorf.

5 artikelen
  • Instappers
  • Laarzen & boots
Filter & sorteer
5 artikelen
5 van 5 gezien

De laarzen van Shabbies Amsterdam zijn enorm populair en dat is ook niet zo gek. De stoere looks en de fijne materialen zorgen ervoor je de Shabbies laarzen altijd kan dragen. Ontdek het aanbod Shabbies Amsterdam bij de Bijenkorf.

Shabbies Amsterdam voor dames bij de Bijenkorf

Shabbies Amsterdam is door ontwerper Fred de la Bretonière opgericht in 2004. De kenmerkende ‘Shabbies’ zijn gebaseerd op een ontwerp van Fred uit 1980. De lijn voor vrouwen bestaat uit schoenen en laarzen, maar daarnaast ook uit tassen, riemen en accessoires. Hierdoor kan je alle accessoires en schoenen naar hartenlust met elkaar matchen. Shabbies Amsterdam heeft een stoere nonchalante identiteit die word doorgevoerd in de pure ontwerpen gemaakt van het beste leer. Het merk focust zich op een perfecte vormgeving van zowel de schoen als de zool. Omdat het merk jarenlange ervaring heeft met het fabriceren van leren producten is het ongekend populair geworden.

De collectie van Shabbies Amsterdam

De klassieke Shabbies worden ieder seizoen geüpdatet in nieuwe kleuren en uitvoeringen volgens de laatste trends. De kenmerkende basic kleuren worden dan ook ieder seizoen aangevuld met verschillende varianten. Shabbies Amsterdam heeft naast verschillende [laarsjes][1], [enkellaarzen][2] in haar collectie. De riemen zijn vormgegeven in verschillende kleuren en diktes en zijn daarom goed te combineren met verschillende outfits. Maak jouw look af met een prachtige tas. De items van Shabbies Amsterdam zijn een echte investering en worden gedurende de jaren steeds mooier.

Onderhoudstips voor jouw leren schoenen en accessoires

Door middel van het juiste onderhoud kan jij nóg langer plezier hebben van jouw leren Shabbies Amsterdam producten. Ten eerste is het altijd goed om je leren product in te spuiten met een beschermende spray. Doe dit dan ook voordat je het product voor de eerste keer gebruikt. Een speciale spray kan gebruikt worden voor leren schoenen, tassen en andere leren accessoires. Daarbij kan je leren schoenen en laarzen langer mooi houden door het gebruik van een laarzen-, of schoenenspanner. Oneffenheden en vlekken kan je het beste uit het leer verwijderen door ze met een borstel of katoenen doek weg te poetsen. [1]: /damesschoenen/laarzen/shabbies-amsterdam [2]: /damesschoenen/enkellaarzen/shabbies-amsterdam