Daniel Wellington

De stijlvolle horloges van Daniel Wellington hebben een speelse, preppy twist. De focus ligt op de bandjes van de horloges. Heb je zin om te wisselen van bandje? De gekleurde nylon horlogebandjes van Daniel Wellington zijn ook los verkrijgbaar.

Daniel Wellington

110 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
  • 110 artikelen
48 van 110 gezien

Daniel Wellington bij de Bijenkorf

De collectie van Daniel Wellington laat zich kenmerken door klassieke en stijlvolle horloges en biedt horloges voor zowel dames als heren. De eenvoudige vormgeving zorgt ervoor dat iedereen een horloge kan vinden dat past bij hun eigen stijl. De horloges staan bekend om het ‘ⱭW’-logo, dat staat voor de naam Daniel Wellington.

Voor welk horlogebandje kies jij?

De bandjes van Daniel Wellington zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materiaalsoorten zoals stof, leer en metaal. Het idee van het merk Daniel Wellington is dat je voor elke of elke gelegenheid je wijzerplaat kan transformeren tot een horloge die passend is. De horloges van het merk zijn bekend geworden door de NATO-horlogeband die wordt gekenmerkt door een stoffen bandje, vaak met streepjes. Er zijn drie lijnen binnen de horlogebanden afgestemd op het soort uurwerk dat jij hebt. De Classic Petite is verfijnd en heeft minimalistisch ontwerp, deze wordt vaak gekozen als dameshorloge. De Classic lijn heeft een heel plat uurwerk en biedt deze in twee afmetingen: de 36mm en 40mm. Het horloge van de Classic Black lijn wordt vaak gekozen door heren. De laatste lijn met het Dapper horloge heeft bijzondere details, zoals blauwe wijzers en Romeinse cijfers.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl