Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Daniel Wellington

De stijlvolle horloges van Daniel Wellington hebben een speelse, preppy twist. De focus ligt op de bandjes van de horloges. Heb je zin om te wisselen van bandje? De gekleurde nylon horlogebandjes van Daniel Wellington zijn ook los verkrijgbaar.

Daniel Wellington

23 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
23 artikelen
23 van 23 gezien

Daniel Wellington bij de Bijenkorf

De collectie van Daniel Wellington laat zich kenmerken door klassieke en stijlvolle horloges en biedt horloges voor zowel dames als heren. De eenvoudige vormgeving zorgt ervoor dat iedereen een horloge kan vinden dat past bij hun eigen stijl. De horloges staan bekend om het ‘ⱭW’-logo, dat staat voor de naam Daniel Wellington.

Voor welk horlogebandje kies jij?

De bandjes van Daniel Wellington zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materiaalsoorten zoals stof, leer en metaal. Het idee van het merk Daniel Wellington is dat je voor elke of elke gelegenheid je wijzerplaat kan transformeren tot een horloge die passend is. De horloges van het merk zijn bekend geworden door de NATO-horlogeband die wordt gekenmerkt door een stoffen bandje, vaak met streepjes. Er zijn drie lijnen binnen de horlogebanden afgestemd op het soort uurwerk dat jij hebt. De Classic Petite is verfijnd en heeft minimalistisch ontwerp, deze wordt vaak gekozen als dameshorloge. De Classic lijn heeft een heel plat uurwerk en biedt deze in twee afmetingen: de 36mm en 40mm. Het horloge van de Classic Black lijn wordt vaak gekozen door heren. De laatste lijn met het Dapper horloge heeft bijzondere details, zoals blauwe wijzers en Romeinse cijfers.