Dante 6

Het internationale modemerk Dante6 creëert stijlvolle kleding met een speelse twist. Zowel tijdloze basics als trend items gemaakt van de mooiste materialen en bijzondere kleuren vind je bij Dante6.
  • Home
  • arrow-small__rightDante 6

Dante 6

59 artikelen
Filter & sorteer
59 artikelen

Dante 6 bij de Bijenkorf

In 2009 is Dante 6 opgericht door Creative Director Evelyne Brekelmans met als doel om luxe mode te ontwerpen voor een betaalbare prijs. Het grijze gebied tussen draagbaarheid en high-fashion wordt hierdoor gevuld. Vandaag de dag wordt het modemerk gerund door een team van ervaren vrouwen die elkaar inspireren. Dit resulteert in een Dante 6 damescollectie met een eigentijds design en eenvoudige silhouetten.

Van Dante 6 jurken tot aan eigentijdse broeken

De combinatie van fijne detaillering uit Parijs en een nonchalante look uit New York zorgen ervoor dat ieder kledingstuk een internationale allure krijgt. Zo bestaat de collectie uit Dante 6 jurken met een overslag en blouses met een pofmouw. Deze items staan in lijn met de modetrends van nu. Ook vind je in de collectie lederen broeken, originele tunieken en coltruien van fijne materialen. Heb jij al een item van Dante 6 op het oog?