De Bijenkorf Biertuin

4 augustus 2017 t/m 31 augustus 2017

den haag

eindhoven

utrecht

amstelveen

amsterdam

rotterdam

maastricht

Kom speciaalbieren proeven in één van onze filialen.

De Bijenkorf heeft een Biertuin. Voor echte mannen, echte vrouwen, bier liefhebbers, bier-cadeau-gevers en levensgenieters pur sang. De biertuin is te vinden nabij de Meesterbanketbakker. Het assortiment bestaat uit heerlijke speciaalbieren en lokale bieren toegespitst op de steden van de filialen. In de Biertuin is er de mogelijkheid om door middel van ‘pick & mix’ je eigen tray samen te stellen. 6 biertjes voor 15,-.

Hieronder vind je speciale bierdemonstraties die plaatsvinden.

Brouwerij Kompaan

Twee kompanen uit Den Haag die geloven in écht leven. Door te dromen, te durven en te doen. Zo is Kompaan ontstaan en zo hoopt Kompaan jou en alle vrienden te inspireren om te genieten van elke dag. "Dit is onze tijd! Keep your friends close, and Kompaan closer!" Een hoogtepunt voor de Haagse brouwers is de winst bij de Dutch Beer Challenge 2017. Bloedbroeder, een Russian Imperial Stout waarbij port wordt gebruikt tijdens het brouwproces, wordt verkozen tot Het Beste Bier van Nederland.

Van 12.00 tot 17.00 uur

de Bijenkorf Den Haag,
vrijdag 4 augustus
zaterdag 12 augustus

de BijenkorfBiertuin

Brouwerij Bear Cider

Bear Cider is echte Nederlandse appelcider. Bear Cider is ontstaan, omdat zij vinden dat er in Nederland, appelland, echt lekkere cider van eigen bodem gedronken moet kunnen worden. Bear Cider vindt zijn oorsprong op landgoed Beerze in Overijssel, een natuurproduct gemaakt van appelsap van zorgvuldig geselecteerde appels en natuurlijke gisten. De uitgebalanceerde smaak wordt bereikt door de mix van appelrassen: zowel zuur, zoet als bitter. Bear Cider is niet alleen bijzonder lekker, het heeft ook nog eens relatief weinig calorieën en is van nature glutenvrij.

Van 12.00 tot 17.00 uur

de Bijenkorf Eindhoven,
zaterdag 12 augustus

de Bijenkorf Utrecht,
zaterdag 26 augustus

Brouwerij van Moll

Brouwerij Van Moll

Eindhoven, de vijfde stad van Nederland en geen enkele brouwerij. Daar hebben Jaap en Erwin verandering in gebracht. In 2013 openden zij een brewpub in Eindhoven. Twee mannen met een hart voor bier in het hart van de stad. Het enthousiasme voor bier balanceert op het randje van gekte. “Wij drinken bier, proeven bier, brouwen bier en lezen bier. Tarwebier, stout en India pale ale. Geuze, saison en rauchbier. Hoe meer we leren, hoe meer we te leren hébben”. De unieke locatie, de unieke stad en de unieke bezoekers, die dingen samen bepalen de smaak en het gezicht van het bier. Wij heten je van harte welkom bij de Bijenkorf om Van Moll te komen proeven!

Van 12.00 tot 17.00 uur

de Bijenkorf Eindhoven,
vrijdag 4 augustus

Brouwerij de Prael

Mens & bier. Dat is waar het bij de Prael om draait. Het één kan je niet los zien van het ander. Want zeg nu zelf, wat zou bier zijn zonder goed gezelschap of een goed gesprek? Brouwerij de Prael is in 2001 opgericht door Arno Kooy en Fer Kok. De brouwerij is gevestigd in een voormalig veilinghuis en wagenmakerij aan de Oudezijds Voorburgwal, één van de oudste plekken van Amsterdam. De plek ademt het verleden en past goed bij de ambachtelijke wijze waarop de oprichters samen met brouwer Bart Rozendaal hun bieren brouwen. - van 12.00 tot 17.00 uur in de Bijenkorf Amsterdam op vrijdag 4 augustus

Brouwerij BrewDog

BrewDog is opgericht in 2006 door de twee vrienden James Watt en Martin Dickie. De brouwerij is gevestigd in het Schotse Ellon en produceerde haar eerste brouwsel in april 2007. Brewdog claimt de grootste onafhankelijke Schotse brouwerij te zijn. De beide vrienden, slechts 24 jaar oud, schraapten hun spaarcentjes bij elkaar, gingen nog even langs bij de bank en begonnen met brouwen. Dit leverde onmiddellijk een aantal zeer uitgesproken bieren op. Nu bijna 5 jaar later is BrewDog een brouwerij die staat als een huis. Nog steeds brouwt men compromisloze bieren en dit komt de smaak ten goede. Naast de wat meer extreme bieren, brouwt men nu ook een aantal bieren die moeiteloos in de talrijke brouwtradities passen. En hierbij staat kwaliteit altijd voorop. - van 12.00 tot 17.00 uur in de Bijenkorf Amstelveen op vrijdag 4 augustus

  • Verlanglijst

Filialen & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Gratis bezorging (voor 22.00 uur besteld, morgen in huis)

Met een webshopaccount profiteer je van gratis bezorging.

Bezorgmethode Met account
Bezorgen PostNL (3,95) gratis
Ophalen in Bijenkorf-filiaal (gratis) gratis
Ophalen PostNL Pakketpunt (2,95) gratis
Avondbezorging PostNL (3,95) gratis

Extra services voor nog meer gemak

Zondagbezorging door PostNL 7,95
Bezorging op afspraak door PostNL 7,95

Gratis bezorging wanneer jij wilt met ShippingPlus

We bezorgen jouw pakketjes wanneer en waar je maar wilt. Ook op zondag, 's avonds en binnen een tijdvak van 2 uur.


Gratis retourneren

Retourneren is eenvoudig, snel en gratis. Er zijn verschillende mogelijkheden om je webshopbestelling binnen 21 dagen te retourneren.

PostNL Pakketpunt gratis
PostNL pakketbezorger gratis
Bijenkorf-filiaal gratis


Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis bezorging. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis bezorging. Bekijk alle informatie over bezorgen en retourneren.

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement

Ben je al in het bezit van een webshopaccount? Log hieronder in om direct gebruik te maken van gratis bezorging.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl