de Bijenkorf

de Bijenkorf

Blondietaart

10,95 9,-
Haal de eerstvolgende dag uw taart op bij de Meesterbanketbakker in de Bijenkorf Amsterdam.
TAARTENSERVICE

Nu bij de Bijenkorf: bestel online een taart. De door u bestelde taart(en) dient u de eerstvolgende dag op te halen bij de Meesterbanketbakker in de Bijenkorf Amsterdam. Lees meer onder Bezorgen & Retourneren

SPECIFICATIES

Samenstelling

  • Allergie info: glutenbevattende granen, eieren, soja, melk (lactose), noten, kan sporen van noten bevatten (pinda's)
  • Artikel: 730719071400000

Specificaties

  • Hoogte: 13 cm
  • Diameter: 11 cm

Productinformatie

De Blondietaart van de Bijenkorf is een heerlijke Amerikaans blondies van witte chocolade met cranberries. De blondies zijn robuust op elkaar gestapeld en overgoten met witte chocolade. 

De door u bestelde taart(en) dient u de eerstvolgende dag na de bestelling op te halen bij de Meesterbanketbakker in de Bijenkorf Amsterdam. Lees meer onder Bezorgen & Retourneren.

Bezorgen & retourneren

Bestellen: maandag t/m zondag voor 24.00 uur besteld, volgende dag ophalen bij de Meesterbanketbakker in de Bijenkorf Amsterdam.

De door u bestelde taart(en) dient u de eerstvolgende dag na de bestelling op te halen bij de Meesterbanketbakker in de Bijenkorf Amsterdam. Zodra het filiaal is geopend, ligt de taart voor u klaar. Als u de taart niet komt ophalen, dan blijven de kosten voor u.

Voorwaarden: het betreft hier artikelen die kunnen bederven. In afwijking van onze algemene voorwaarden geldt voor dit artikel geen recht van retour. Deze bestelling kan niet geannuleerd worden.

Let op: u kunt de taart(en) ophalen tot sluitingstijd, anders gaat uw bestelling verloren. Bekijk de openingstijden van de Bijenkorf Amsterdam.

Bekijk meer van:
  • Verlanglijst
  • Filialen & Openingstijden
  • Klantenservice

Filialen & Openingstijden

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement