Sparen voor shoptegoed de Bijenkorf Card

Sparen terwijl u shopt met de Bijenkorf creditcard

De Bijenkorf Creditcard is een creditcard waarmee u spaart terwijl u shopt, want elke keer dat u betaalt met de Bijenkorf Creditcard, bij de Bijenkorf of waar ook ter wereld, spaart u punten. Punten waarmee u weer kunt shoppen bij de Bijenkorf.

Ontdek ook alle andere voordelen van de Bijenkorf Creditcard.

  • Veilig online betalen dankzij de aflevergarantie
  • Uw aankopen 180 dagen verzekerd
  • Vanaf 4 januari 2021 is de jaarlijkse bijdrage voor de Bijenkorf Card 20,- en een extra Bijenkorf Card 11,50.

Aflevergarantie en aankoopverzekering

Vrijwel alle aankopen met uw creditcard, zowel in de winkel als online, zijn tot 180 dagen na aankoop gratis verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Daarnaast profiteert u van aflevergarantie: als een online besteld artikel niet wordt geleverd, hoeft u niets te betalen. Boekt u een buitenlandse reis met de Bijenkorf Creditcard, dan bent u overal ter wereld automatisch en kosteloos verzekerd voor reisongevallen, hulpverlening, bagage- en vluchtvertraging.

Privacybeleid en Voorwaarden

Uw gegevens zijn bij ons veilig. Lees ons privacybeleid. Lees ook alles over de Bijenkorf Creditcard in de terms of service.

De Bijenkorf Card wordt uitgegeven door International Card Services (ICS). Wilt u meer weten over de vele voordelen en mogelijkheden van de Bijenkorf Card? Neemt u dan contact op met de servicedesk van ICS via (020) 660 07 88.

Meer voor members de Bijenkorf Membership