Sparen voor shoptegoed de Bijenkorf Card

de Bijenkorf Card is vanaf 1 april 2022 niet meer geldig

Onlangs hebben wij ons membershipprogramma helemaal vernieuwd. Als member van de Bijenkorf krijg je nu nog meer inspirerende masterclasses en verrassende events, en heb je altijd een persoonlijke stylist tot je beschikking.

In dit vernieuwde programma is helaas geen plek meer voor een financieel product als de Bijenkorf Card. Vanaf 1 april 2022 is deze kaart niet meer geldig. Het is niet meer mogelijk de Bijenkorf Card aan te vragen.

Heb je een de Bijenkorf Card? Dan spaar je tot 1 februari 2022 nog gewoon punten bij iedere transactie en kun je gespaarde punten nog tot en met 28 februari 2022 verzilveren. ICS stuurt je ruim voor 1 april 2022 automatisch een nieuwe MasterCard Gold.

Alles op een rijtje

• Vanaf 1 april 2022 is de Bijenkorf Card niet meer geldig en kun je er niet meer mee betalen

• Je krijgt van ICS automatisch een nieuwe creditcard toegestuurd, de Mastercard Gold, met hetzelfde kaartnummer en dezelfde pincode als je huidige de Bijenkorf Card

• Je spaart tot 1 februari 2022 nog gewoon punten bij iedere transactie met de Bijenkorf Card

• Gespaarde punten kun je nog tot en met 28 februari op de gebruikelijke manier verzilveren bij de Bijenkorf, zowel in de winkels als online

Heb je nog vragen? Kijk bij de veelgestelde vragen, neem contact op met onze klantenservice of de klantenservice van ICS: Klantenservice | International Card Services (icscards.nl)

Meer voor members de Bijenkorf Membership