De Bijenkorf Creditcard

De Bijenkorf Creditcard

De Bijenkorf Creditcard is een van de meest aantrekkelijke creditcards van Nederland en is er speciaal voor onze Privilege Members. Bij iedere aankoop met de Bijenkorf Creditcard spaart u punten. Deze punten kunt u inwisselen voor shoptegoed.

Spaar punten voor shoptegoed met de Bijenkorf Creditcard:

 • De voordeligste en meest geaccepteerde creditcard van Nederland
 • Wereldwijde aflever- en aankoopgarantie, dus ook online veilig betalen
 • Punten sparen voor shoptegoed bij de Bijenkorf bij iedere aankoop
 • Bij aanschaf van de Bijenkorf Creditcard wordt u automatisch Privilege Member en profiteert u van vele voordelen

de Bijenkorf Creditcard aanvragen

Bent u 18 jaar of ouder en heeft u een Nederlands bankrekeningnummer? Dan kunt u de Bijenkorf direct aanvragen. Nadat u de voorwaarden heeft gelezen en aangevinkt, kunt u via de button 'aanvragen' een de Bijenkorf Creditcard aanvragen.

Het is handig om bij uw aanvraag de volgende documenten bij de hand te houden:

 • Een identiteitsbewijs
 • Uw bankpas
 • Inkomensgegevens
 • Gegevens over uw maandelijkse lasten
Voorwaarden

Door op “Aanvragen” te klikken, geeft u toestemming tot het gebruik van uw persoonsgegevens in overeenstemming met het privacybeleid van de Bijenkorf.

Door het Privilege Membership van de Bijenkorf te activeren geef ik de Bijenkorf toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken in overeenstemming met het privacybeleid van de Bijenkorf. U kunt het privacybeleid lezen via www.deBijenkorf.nl/privacystatement. Daarin is onder meer aangegeven dat uw gebruik van verschillende diensten van de Bijenkorf in het kader van het Privilege Programma aan uw account worden gekoppeld en worden geanalyseerd en kan worden gedeeld binnen het concern waar de Bijenkorf onderdeel van is. Door uw gegevens te verzamelen, zijn wij in de gelegenheid meer over u en uw voorkeuren te weten te komen. Op deze manier kunt u optimaal profiteren van persoonlijke services en communicatie van de Bijenkorf. Het gaat hier om gegevens die zijn verkregen in het kader van o.a. uw (online) aankopen, uw mogelijke gebruik van digitale kanalen van de Bijenkorf, zoals de website, App en social media, uw locatiegegevens in onze filialen en uw berichten over de Bijenkorf via sociale media.

U kunt uw toestemming voor het gebruik van gegevens voor het Privilege Programma te allen tijde weer geheel of gedeeltelijk intrekken. Via Mijn Account kunt u zelf uw voorkeuren instellen.

Het proces ziet er als volgt uit en duurt maximaal 3 weken:

 1. Aanvraag
 2. Check aanvraag
 3. Ontvangst en activering creditcard
 4. Creditcard gebruiken en direct punten sparen

Voordelen de Bijenkorf Creditcard

Drie creditcard-niveaus

Bekijk de verschillende creditcard-niveaus van het Privilege Membership:

In ons Privilege Creditcard Membership bieden we drie creditcard-niveaus aan: Silver, Diamond en Black Diamond. Uw jaarlijkse bestedingen bepalen voor welk niveau u in aanmerking komt. Zo is er altijd een creditcard-niveau dat bij u past.

Punten sparen

De snelheid waarmee u punten spaart binnen de drie creditcard-niveaus verschilt. Silver Creditcard Members sparen binnen de Bijenkorf 1 punt per bestede euro. Bij zowel Diamond als Black Diamond gaat het sparen van punten per bestede euro binnen de Bijenkorf sneller.

Bekijk het puntensysteem

Extra de Bijenkorf Creditcard aanvragen: samen sneller punten sparen

U ervaart zelf de vele voordelen van uw Bijenkorf Creditcard, waaronder de snelheid van het punten sparen. Met een extra creditcard spaart u samen (dus sneller) en kunnen ook uw partner of volwassen gezinsleden genieten van alle privileges.

Om ervoor te zorgen dat u een goed overzicht over de uitgaven behoudt, worden de uitgaven die met de extra creditcard zijn gedaan apart op uw rekeningoverzicht vermeld. Voor elke extra creditcard betaalt u 9,- per jaar.

Log in op Mijn Account en vraag direct een extra de Bijenkorf Creditcard aan.

Aflevergarantie en aankoopverzekering

Vrijwel al uw aankopen die u met uw creditcard betaalt, zowel in de winkel als online, zijn tot 180 dagen na aankoop gratis verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Daarnaast profiteert u van de Aflevergarantie. Het kan wel eens gebeuren dat een artikel dat u gekocht heeft in een webshop, niet wordt geleverd. De betaling wordt teruggedraaid en u hoeft niets te betalen.

Wanneer u uw buitenlandse reis boekt met de Bijenkorf Creditcard, heeft u overal ter wereld automatisch en kosteloos recht op een:

 • Reisongevallenverzekering
 • Hulpverleningsverzekering
 • Bagagevertragingsverzekering
 • Vluchtvertragingsverzekering

Bekijk de algemene voorwaarden van deze verzekeringen. Bekijk ook de overige verzekeringen bij gebruik van de Bijenkorf Creditcard.

De Bijenkorf Creditcard app

Met de Bijenkorf Creditcard app, speciaal voor de Bijenkorf Creditcard Members, heeft u op uw smartphone of tablet overal inzicht in uw uitgaven. Ook ziet u gelijk wat u nog kunt besteden. Behalve inzicht, biedt de Bijenkorf Creditcard app u nog veel meer mogelijkheden: actueel zicht in uw bestedingen en bestedingsruimte, ook voor de extra creditcardhouder, uw actuele punten-saldo bekijken, uw uitstaande bedrag betalen, gemakkelijk en veilig uw online transacties afronden met een unieke e-Code (hoe werkt de e-Code?), aantrekkelijke privileges en voordelen, locatie van geldautomaten in uw directe omgeving en uw digitale kassabonnen inzien.

De Bijenkorf Creditcard app is nu beschikbaar voor creditcardhouders op smartphones met Android en is gratis te downloaden via Google Play. Voor iOS gebruikers is de App gratis te downloaden via de App Store.

Let op: u kunt de Bijenkorf Creditcard app alleen activeren wanneer u ook uw online Account bij International Card Services heeft geactiveerd.

Shoptegoed met PricelessCities

Heeft u binnenkort een citytrip gepland? Met PricelessCities van MasterCard geniet u als Creditcard Member van de Bijenkorf van diverse exclusieve aanbiedingen in wereldsteden zoals Parijs, Londen, Madrid of New York. Lees meer

Inloggen de Bijenkorf Creditcard (ICS)

Met uw online creditcard account kunt u eenvoudig, veilig en snel uw creditcard-zaken regelen.

Log in op uw Bijenkorf Creditcard account

Koppelen De Bijenkorf Creditcard

De Bijenkorf Creditcard moet eerst geactiveerd worden, voordat u er online gebruik van kunt maken. Dit doet u als volgt:

 • Log in met uw account. Indien u nog geen account heeft, kunt u dit aanmaken door rechts bovenin op ‘Inloggen’ te klikken
 • Ga in het linkermenu naar ‘Koppel/Ontkoppel een Bijenkorf Creditcard ’
 • Vul hier uw de Bijenkorf Creditcard gegevens in
 • Uw de Bijenkorf Creditcard is nu gekoppeld

Voorwaarden en privacy

Privacy

Meer weten over hoe wij uw gegevens beschermen? Bekijk onze privacy statement.

Voorwaarden de Bijenkorf Creditcard

Hieronder vindt u de verschillende voorwaarden van de Bijenkorf Creditcard.

Contact en vragen

Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden ze graag via 0800 0818 (gratis). Elke dag bereikbaar tussen 08.00 - 24.00 uur.

België: 00800 800 12222 (gratis).
Other countries: 0031(0)88 245 3333 (additional charges may apply).

Voor specifieke creditcard-gerelateerde vragen over de Bijenkorf Creditcard:

De Bijenkorf Creditcard Servicedesk van International Card Services BV (ICS)
Tel.: 020 660 0788
E-mail: service@icscards.nl

 • Verlanglijst
 • Filialen & Openingstijden
 • Klantenservice

Filialen & Openingstijden

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement