Winkels & Openingstijden
Klantenservice

DeBijenkorf.nl gaat gratis bezorgen

8 August 2017

DeBijenkorf.nl gaat gratis bezorgen en introduceert bezorgen op afspraak

Zowel de standaard- als de avondbezorging zijn nu gratis

Pieter Heij, Directeur Omnichannel de Bijenkorf: “Gratis bezorging en uitbreiding van de bezorgopties past bij de premium service die wij onze klanten willen bieden. Wij zijn verheugd dat PostNL haar dienstverlening nu heeft uitgebreid met bezorging op afspraak en dat wij dit als eerste webshop kunnen aanbieden."

DeBijenkorf.nl heeft de afgelopen jaren een grote groei doorgemaakt en omvat heel veel merken in alle productgroepen, variërend van Rituals, Levi’s en Claudia Strater tot Chanel, Sandro en Saint Laurent. Een groot deel van de Bijenkorf klanten shopt zowel online als in de winkel. Deze stap past dan ook goed in de omnichannel strategie, die erop gericht is om de online en fysieke winkelervaring naadloos op elkaar te laten aansluiten.

Zowel de standaard- als de avondbezorging zijn nu gratis, er is geen minimum orderwaarde en het geldt voor alle aankopen met een webshopaccount. Voor 22.00 uur besteld is het pakket de volgende dag in huis, tenzij de klant zelf een ander bezorgmoment kiest dat hem/haar beter schikt.

Met de nieuwe bezorgoptie ‘Op afspraak bezorgd’ kiest de consument zelf de dag en een tijdsvenster van twee uur waarop PostNL het pakket bezorgt. Deze dienst gaat 7,95 euro kosten, maar klanten met een ShippingPlus abonnement (9,95 per jaar) en Black Diamond Card members kunnen onbeperkt gratis van alle bezorgopties gebruik maken, dus ook van zondagslevering en bezorging op afspraak.