Winkels & Openingstijden
Klantenservice

De Bijenkorf introduceert 3 bijzondere initiatieven voor de Kerst

6 December 2017

De Bijenkorf introduceert 3 bijzondere initiatieven voor de Kerst

  • Een ‘zwevend woud’ van 360 wit besneeuwde kerstbomen
  • Persoonlijke Kerstshoppers
  • B.Live: Speciale kerstlivestream

Afgelopen nacht is de feestversiering van de Bijenkorf Amsterdam omgetoverd van Sint naar Kerst. Met dit jaar in plaats van de 12-meter hoge kerstboom maar liefst 360 wit besneeuwde kerstbomen. Snarkitecture, bestaande uit een kunstenaar en twee architecten, uit New York is verantwoordelijk voor het ontwerp van deze bijzondere installatie.

Geïnspireerd op winterse bossen en sneeuwval, heeft Snarkitecture een driedimensionaal zwevend woud gecreëerd. 360 volledig witte kunstbomen zijn opgehangen in een grid, spelend met de relatie tussen de natuur en orde.

Nieuw in Nederland: Kerstshoppers

De Bijenkorf introduceert als eerste warenhuis Kerstshoppers. Op wens van de klant verzamelen zij originele cadeaus voor vrienden en familie en pakken daarnaast alles feestelijk in. Zo vermindert de kerststress en hoeven klanten niet in de rij te staan om af te rekenen. Deze unieke service is op afspraak gratis beschikbaar in alle winkels van 7 t/m 24 december. Via www.deBijenkorf.nl/kerstshopper vindt men meer informatie en is het mogelijk om een afspraak te maken.

B.Live: Speciale kerstlivestream

Op 6 december is er om 19.30 uur een inspirerende livestream te bekijken op de Bijenkorf Facebook met daarin alles voor de feestdagen. Van de mooiste party outfits en bijbehorende beautylooks, tot de meest feestelijk gedekte tafels en lekkernijen die niet mogen ontbreken. De livestream wordt gepresenteerd door Lizzy van der Ligt en verschillende inkopers van de Bijenkorf zullen hun favoriete feestseizoenitems delen. Daarnaast worden hier mooie prijzen weggeven onder de reacties.