Winkels & Openingstijden
Klantenservice

De Nederlanden* De Bijenkorf Utrecht

De Nederlanden* in de Bijenkorf Utrecht

TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR

Op 1 april heeft Utrecht ook eindelijk een sterrenrestaurant. Dat is geen grap, want dan kookt Wilco Berends van restaurant De Nederlanden* de sterren van de hemel in restaurant The Kitchen in de Bijenkorf Utrecht. Schuif aan de chef’s table en geniet van de creaties die Wilco u in samenwerking met het duurzame Deense merk SCANPAN voorschotelt. Voor 50,- per persoon krijgt u vijf gangen met bijpassende wijnen.

Wilco Berends
van De Nederlanden*

Restaurant De Nederlanden in Vreeland ligt op een ongeëvenaarde locatie aan de Vecht. Wilco Berends is sinds 2012 patron cuisinier. Hij kookt het liefst met seizoensproducten en lokale ingrediënten, eigenlijk net zoals zijn moeder dat vroeger deed. Nou ja, bijna dan. Smaak staat bij hem voorop: “Ik hoef geen plaatje op mijn bord: evenwicht en structuur zijn de grote criteria voor een goede maaltijd.”

SCANPAN

SCANPAN is een familiebedrijf uit Denemarken. Al meer dan drie decennia produceren zij Deens kookgerei van hoge kwaliteit. SCANPAN is diep verankerd in traditionele ambachtstechnieken en zodoende maakt SCANPAN tijdloos en functioneel kookgerei voor de moderne keuken.

Ontdek SCANPAN