Winkels & Openingstijden
Klantenservice

De Toekomst is Groen Bijdragen aan de samenleving

Onze bijdrage

De mensen maken de Bijenkorf bijzonder. Daarom investeren we in de persoonlijke groei en ontwikkeling van al onze medewerkers. Zo hebben we voor iedereen een jaarlijks vitaliteitsbudget beschikbaar, waarmee we de lichamelijke en geestelijke gezondheid van onze medewerkers ondersteunen.

Daarnaast geven we ook graag tijd en aandacht aan mensen buiten onze organisatie. Door middel van vrijwilligerswerk en donaties aan goede doelen dragen we bij aan een betere samenleving voor mens en dier.

Samen sterker

Een betere samenleving bereiken we samen. Daarom heeft de Bijenkorf in 2019 meer dan 2700 uur vrijwilligerswerk uitgevoerd. Zo hebben we een sportdag georganiseerd voor kinderen die zelf niet (kunnen) sporten en hebben we eenzame ouderen verwend in onze winkels met mini-makeovers, handmassages en een gezellige high tea. Ook hebben we verschillende activiteiten georganiseerd rondom biodiversiteit, zoals het zaaien van bloemenzaadjes en het planten van bomen. In 2020 willen we nog meer teruggeven aan de maatschappij en streven we naar 3000 uur vrijwilligerswerk.

Lees hier meer over onze bijdragen aan de samenleving.

De Toekomst is Groen Onze duurzame initiatieven

Wil je weten wat de Bijenkorf nog meer doet op het gebied van duurzaamheid of wil je graag een kijkje nemen in ons duurzame assortiment?