Cadeautip
SustainableDuurzamer

Dermalogica

AGE Defense Kit - starterskit huidveroudering

62,-2022-11-29T01:06:47.046Z62
DermalogicaDermalogica AGE Defense Kit - starterskit huidveroudering255609002700000
Maat1 maat
Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Bescherm je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en voorkom voortijdige huidveroudering met de AGE Defense Kit. De set bevat:

Daily Superfoliant 13 gram
Daily Superfoliant zorgt voor een directe ontgifting en een gepolijste huid. Het actieve poeder met onder andere Geactiveerd Binchotan Houtskool, Rode Algen en Tara Fruit Extract maakt de huid superzacht en bestrijdt de biochemische triggers die leiden tot huidveroudering en zaken zoals onder andere pigmentvlekken, fijne lijntjes en een doffe uitstraling. Daily Superfoliant is mild genoeg voor dagelijks gebruik, maar krachtig genoeg voor onmiddellijk zichtbaar resultaat.

Biolumin-C Serum 10 ml
Dermalogica’s BioLumin-C Serum combineert een ultrastabiel Vitamine C complex met geavanceerde biotechnologie om de natuurlijke kracht van Vitamine C te leveren daar waar dit het meest nodig is. BioLumin-C doet meer dan alleen verhelderen, verstevigen en het verminderen van fijne lijntjes; het werkt met het huideigen verdedigingsmechanisme van de huid, wat zorgt voor een heldere, stralende huid van binnenuit.

Dynamic Skin Recovery SPF50 12 ml
Deze moisturizer zorgt voor intensieve hydratatie en wapent de huid tegen in- en externe invloeden die een rol spelen bij huidveroudering. Het product bevat breedspectrum zonbescherming (spf50) voor optimale bescherming tegen huidverouderende UV-stralen. Een gepatenteerde peptide, Soja en Glucosamine stimuleren de aanmaak van collageen en verbeteren de weerstand van de huid.

Gebruikstips: 
- Start met het reinigen van het gezicht met je favoriete Dermalogica cleanser zoals met Skin Resurfacing Cleanser
- Pak vervolgens een halve theelepel Daily Superfoliant in zeer natte handen en creëer een romige pasta door de handen tegen elkaar te wrijven. Breng aan op het gezicht in cirkelvormige bewegingen, vermijd het gebied rond de ogen. Masseer zachtjes gedurende een minuut en spoel daarna grondig af met warm water
- Doseer een volle druppel Biolumin-C Serum en strijk over je gereinigde gezicht en hals
- Vervolg in de ochtend met Dynamic Skin Recovery SPF50 en gebruik 's avonds je favoriete moisturizer zoals Super Rich Repair

Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Dermalogica62,-

AGE Defense Kit - starterskit huidveroudering