Duurzamer

Dermalogica

Daily Milkfoliant - poeder exfoliant

19,50
DermalogicaDermalogica Daily Milkfoliant - poeder exfoliant908909002500013
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan factoren zoals UV-straling, (lucht)vervuiling en verschillende weerstomstandigheden. Deze factoren kunnen er, net als huidveroudering, voor zorgen dat onze huid haar natuurlijke glow verliest. Het exfoliëren van de huid helpt dode huidcellen te verwijderen en de huid gezond te houden. Door de huid dagelijks op een zachte manier te exfoliëren, krijgt de huid haar natuurlijke glow weer terug.

Daily Milkfoliant is ontwikkeld om te huid te exfoliëren en te kalmeren, iedere dag. Deze vegan exfoliant met Haver en Kokos wordt geactiveerd bij contact met water, waarbij botanische extracten vrijkomen om dode huidcellen te verwijderen. Door de toevoeging van water ontstaat een zijdezacht, melkachtig schuim wat de huid kalmeert en de huidbarrière ondersteunt. De voedende en kalmerende ingrediënten in Daily Milkfoliant geven je een zachtere en gladdere huid terwijl de huidbarrière gevoed wordt.

Daily Milkfoliant is rijk aan Alpha Hydroxy Acids (AHA's) en Beta Hydrxy Acids (BHA's) die samen met Druivenextract en Kokosmelk zorgen voor een zachtere huid. Daarnaast bevat Daily Milkfoliant Hyaluronzuur om de huid te hydrateren en Haverzemelen Extract om de huid te voeden en kalmeren.

Gebruikstips:
- Breng een theelepel Daily Milkfoliant aan in vochtige handen
- Voeg indien nodig een klein beetje water toe en wrijf de handen over elkaar om een romig schuim te creëren
- Breng met roterende bewegingen aan op de gereinigde huid van het gehele gezicht en vermijd daarbij de ogen
- Masseer gedurende één minuut in en verwijder daarna met water