Duurzamer

Dermalogica

Dynamic Skin Retinol Serum

109,-
DermalogicaDermalogica Dynamic Skin Retinol Serum908909003398030
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat30 ml
Maat30 ml

Dynamic Skin Retinol Serum is een hooggedoseerd, snelwerkend multi-retinoïde serum met retinol boostertechnologie. Het helpt het ontstaan van rimpels tegen te gaan, verbetert de huidstructuur, minimaliseert poriën en egaliseert de teint. Het 3,5% Retinoïdencomplex i.c.m. een retinol booster zorgt voor een voortdurende afgifte van huidverzachtende werkstoffen.
Dynamic Skin Retinol Serum vermindert de vier tekenen van huidveroudering binnen 2 weken*

- vermindert rimpels
- verbetert de huidstructuur
- minimaliseert poriën
- egaliseert de teint

Hoofdingrediënten:
- Geavanceerde granactieve retinoïde®: helpt de fijne lijntjes en rimpels te verminderen, verbetert de huidteint + textuur en minimaliseert poriën.
- Retinol: stimuleert de celvernieuwing voor een gladdere huid en vermindert fijne lijntjes en rimpels.
- Time-released ingekapseld retinol: levert pure retinol in de huid en ondersteunt de continue afgifte van huidverzachtende actieve stoffen voor een verbeterde teint en textuur.
- 10 HAS (Retinol booster): versterkt de werking van retinol op de huid om fijne lijntjes en rimpels verder te verminderen.
- Geconcentreerde squalane: verbetert de vochtbarrière van de huid om het herstel van de huid te bevorderen voor een gezonder uitziende huid.
- Kalmerende, van haver afgeleide bèta-glucaan: helpt de huid te herstellen en verbetert de veerkracht voor een gezonder uitziende huid.

*klinisch getest op 30 vrijwilligers met focus op vermindering van rimpels, poriën, donkere vlekken en ongelijkmatige teint. 2 weken getest.