Treatment Room Dermalogica

Kies voor huidverbetering en échte resultaten met een Dermalogica behandeling

Dermalogica, ’s werelds nummer 1 professioneel skin care merk, garandeert een volledig gepersonaliseerde behandeling met maximaal resultaat. Onze huidexperts stemmen iedere behandeling af op de behoefte van je huid, die o.a. wordt bepaald n.a.v. een nauwkeurige huid- en leefstijl analyse.

Of je nu last hebt van onzuiverheden, hyperpigmentatie, een gevoelige huid of voornamelijk wilt werken aan het verminderen van rimpels en fijne lijntjes: er is een behandeling voor iedereen.

Dermalogica onderscheidt zich niet alleen door de hoogopgeleide huidexperts die de behandeling uitvoeren, maar ook door gebruik te maken van apparatuur en professionele producten, die vanwege de zeer hoge concentraties werkstoffen niet beschikbaar zijn voor thuisgebruik.

Wat zou jij graag aan je huid willen verbeteren? Boek een Dermalogica treatment en maak kennis met jouw meest gezonde huid ooit!.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl